Tordag 30 April!

Valborgsmässoafton!

Stallmorgon idag, det går så lätt nu när man slipper täckena! Jag hann släppa ut alla, fodra, mocka till B o G. Göra hö till alla våra 3 innan mamma kom kl 8.30 och då kom jag inte förrän vid 7.20. Så allt går så snabbt och lätt nu.
Jag och mamma skulle rida ihop idag, vi red klätterrundan för Bygds gård är avstäng fram till måndag, dom fäller träd.
Detr blev en underbar tur i solen, Gesa var pigg och glad =) .
I dag har jag tvättat 4 maskiner tvätt, bla mitt vita schabrak och lindor, där behövdes det klorin och vanish för att få rent dom men det gick till slut. Skam den som ger sig...
Sen kom Jocke hem med massa jord och lastpallar och täckbark. Så vi gjorde ett litet grönsaksland som vi planterade ner mina jordgubbsplanter i. Och så får det nog bli lite sallad med.Det blev jättebra, nu slipper vi rensa ogräs =)
Och nu har jag 2 plåtar med grova dinkelfrallor i ugnen *mums* första frallan på 9 veckor, ska bli sååå gott! Sen blir det grillat och lite mys för mig och min darling som är lite skruttig.

Trevlig kväll!

Jenny

Onsdag 29 April!

Sommar eller?!

Det har varit 26 grader varmt idag man ska inte klaga men shit vad ovan man är. Hästarna har det tufft nu innan dom vant sig, Bella har det jobbigt som varje år vid denna tiden.
I dag har jag träningsvärk =) så jag fick nog jobba mer än vad jag trodde igår. Så jag skrittade bara ut en sväng med Emelie, så hon fick göra sig av med ev träningsvärk hon med. Men hon kändes pigg och glad som vanligt.
Lägger ut några sköna bilder på Gesa när hon gör sitt bästa för att gno in hela kroppen med smuts. Härligt att vara häst ibland.....

Sola lugnt!

Jenny

Tisdag 28 April!

I dag är hon Dyyyr!!

I dag har vi gjort träningsdebut 2009. Och hon gick så bra =) jag hade nog trott att vi skulle få  kämpa för att ens klara oss igenom passet, men vi bara dansade oss igenom. Visst jag fick rida på ordentligt, men det var varmt idag. Men vi fick bevis på att hon och jag har jobbat på med rätt saker själva. Vi har hittat takten och mkt mer styrka i traven. Vi fick rida mkt 10 m volter, öppnor, skänkelvikningar och galoppfattningar. Jobbade med takt och bärighet, och tajming från min sida. Både jag och hon var trötta efter passet men åhh så nöjda!
Lägger upp nån bild på hennes nya jeansgrimma . Snygg va?!

Nu ska jag skynda att äta lite innan jobbet.

Jenny