Mors Dag!

Sommaren är här!

Skulle Hämta E hemma vid 10.30 men jag var lite tidig så jag hann upp och göra allt hö och fylla upp vattentunnorna. Sen hämtade jag E och vi tog in våra trötta tjejer som sovit sin första natt ute. Men britt sa att det varit lugnt hela tiden, skönt! Vi red Elljuspåret i dag med, och det var så härligt, vi höll mkt fart så kul att rida på våra underbara haflinger tjejer!! Dom är allltid så positiva och pigga. Efteråt fick dom Proviva skogsbär och sitt kraftfoder. Sen fick dom gå ut igen.
Ikväll har vi varit på morsdags middag hos mamma, det var såå sjukt god mat! Vi åt och åt, det var så mysigt med Malins små tjejer med. Me löve =) Fick ett underbart fint kort på Moa och Elsa. Tack malin!!

// Kram Jenny
 

Lördag 30 maj!

Promenerat, planterat, sått, städat stallet o ridit mm....

I dag vaknade jag 7.20 och kunde inte sova, gick upp 7.45 och så tänkte jag att what the hell lika bra att ta en promenad innan frukost så är det gjort. Så jag och Jocke gick ut och gick våran runda vid 8.30 =) Sen åt vi en smaskig frukost på altanen, härligt!
Sen åkte jag ner till blomsteraffären och inhandlade div blommor till alla mina krukor. Det blev lite blandad kompott och kalaset gick på 1200 kr. Yes det kostar att ligga på topp! Hehe men fint blev det, slänger in lite bilder här på några krukor och mina stallådor. Vi sådde sallad, dill, morot och så sommarlök, det ska bli så kul om det funkar.
Vid 13.00 åkte jag till stallet och jag och mamma red elljusspåret. Vi höll faktiskt en hel del fart trots värmen. Efteråt fick dom gå ut till Flash dom ska få gå ute i natt för första ggn. Det är ju så varmt och gott nu. Hoppas dom uppskatar det!
Medans jag var i stallet så högtrycktvättade min darling stallet det blev sååå fint =) Så nu kan pållarna komma....
Nu blir det ostbricka och Robinssonfinal!

Bildkvaliten är så där det är min mobil och stark sol.

// Jenny

Fredag 29 Maj!

En härlig och aktiv dag!

I dag vaknade jag vid 12.00 hade jobbat i natt. Hämtade Emelie vid 14.00 vid skolan, sen åkte vi och hämtade fodret som hade kommit. Gav oss efter det till stallet och mockade och fixade. Sen tog vi in tjejerna och red ut en tur runt Lövåsen hade väldigt kul vi skrattade så vi nästan trillade av, stackars våra gummor att dom orkar med oss.... 
Efter detta åkte jag och helghandlade på Maxi det tog en stund (= sen hemmåt packade upp varor och sen drog jag på mig träningskläder och gick ut och powerwalkade i 40 min mm... mkt nöjd med mig själv var ute igår med Jocke med så skönt att gå nu när vädret är så underbart! Tog lite bilder på min runda det är på våran sjö och våran kvarn. Så fantastiskt vackert att gå runt här nu =)
Imorn ska jag plantera i alla mina krukor samt göra fördigt min grönsaksland. Om jag hinner ska jag tvätta stallet med, hästarna kommer ju nästa helg.


Kram Jenny