Torsdag och Fredag 29-30 Oktober!

Bokat hestraviken och hopptränat!

Japp nu var det bokat en Julbordsweekend på Hestraviken =) Ska bli så härligt! bad om att få ett rum i herrgårdsvillan ( superfina rum där! ) och det var inga problem, vi har ju bott där många ggr....
I går hopptränade vi igen, vi var bara 4 st igår så det blev mer tid till oss alla, och det var jättekul träning. Gesa var ju pigg som en mört som vanligt... Men jag hanterade det bättre och vågade släppa på mer innan bommarna och hindren. Hon hoppade jättefint och klarade upp dom olika bomövningarna som V gav oss. Jobbade ganska mkt på volt och böjda spår, nyttigt. Mot slutet så hoppade vi en kombination med 1 språng emellan och sist en oxer. Gesa hoppade lite tidigt ibland så sprången blev stora, men hon hoppar så mjukt och skönt att det inte gör nått. En jättebra träning, och G blev ordentligt svettig. Så det blev linement och fleecetäcke efteråt.

I dag fredag blir det en skritttur ut i skogen för att göra oss av med ev träningsvärk. Sen blir det dega hos mamma innan jobbet. Jobbar hela helgen nu ju =( Är inte riktigt laddad men det går bra när man väl är där. 

Ev får G en vilodag imorn, så hinner jag kanske hem en sväng och fira hallowen en stund. Men det är inte säkert vi får se hur orken är.

Ha nu en härlig helg!

Jenny

Måndag-Onsdag 26-28 Oktober!

Oj, nu har jag slarvat med bloggen!!

Jag har ju varit i Målsryd och passat hästar och katter sen i måndags. Jag jobbar ju 5 nätter denna v. Och så passar jag mammas hus och katter och hästar när dom är på semester. Inte alls orättvist att dom är i solen och värmen =) jag är inte alls avundsjuk.....
Men till Gesa nu, i Måndags så red jag ut lilla lövåsen och nu kändes hon jättefin igen inte alls ömfotad =) skönt. Sen i går Tisdag så red jag elljuspåret ihop med Elin och Bella. Och Gesa var jättepigg! Kuuul att äntligen få komma ut och galoppera lite tyckte hon. Så det var en härlig tur, kul med sällskap av Elin med.
Idag red jag inte utan bara pysslade och grejade allt jag hade ju stallmorgon imorse med efter jobbet, och det gick riktigt bra att ta det efter jobbet. Så nu kan jag ha sovmorgon imorn, skönt! Känner mig lite sliten nu. Hade tänkt att avboka hoppningen imorn, men sen ångrade jag mig ändå. Det är ju så himla kul med våra hoppträningar =) Nästa vecka så blir det nog en extra hoppträning med, samt så blir det 2 dressyrträningar i rad nästa och nästnästa vecka med. Så det ska bli kul.

Vi lurar på att boka en mysig julbordsweekend på Hestraviken värdshus med. Vi firar ju 5-årig bröllpsdag 28 november. Så nått får vi väl hitta på. Och Hestraviken har nog världena bästa julbord, så sjukt bra! Och så är det ju vårat älsklingsställe med, har varit där många ggr genom åren. Ett riktigt lyxigt smultronställe =) Så vi får väl se om vi bokar imorn....

Nu ska vi ha en liten myskväll, men först ska J träna innebandy.

Kram Jenny

Söndag 25 Oktober!

Regning uteritt!!

I dag red jag och Emelie ut i ösregnet, japp vi är galna =) Nä det gick så bra så vi hade på både oss och hästarna regnkläder. Så vi red Lövåsen i lugnt tempo. Gesa är lite öm i sulorna på hårt underlag än, men i skogen eller mjuka vägar går bra. Så vi tror hon är helt ok snart.
Blir ett kort inlägg nu.

Kram jenny