Snabbrapport =)

Allt har gått superbra! Gesa gick rakt på transporten, och resan gick fint i ösregn =) Sen var det en snabb urlastning och urpackning, jäklar vad det gick undan! Gesa fann sig fint tillrätta och var lugn.
Jag var ändå beredd på ett värstingpass i och med att hon kan vara lite spänd på ny platser och nya hästar så jag tog på gramanen för säkerhets skull.
Men väl i det nya ridhuset så var hon helt cool och hur härligt avspänd som helst =) Jag satt och sken på min fina häst. Vi jobbade på att lösgöra och lite sidvärts och framdelsvändningar. Gesa kändes fantastisk för att vara lite ur slag som hon varit och jag är ju inte frisk än. Men känslan är toppen efter första passet!! Så nu hoppas jag att vi kan följa upp det på ett bra vis imorgon.... Gesa brunstar nog nu med tror jag, kul med sto =) Men hon brukar uppföra sig bra ändå, vi får väl se imorn.
Lite bilder från dagen, gesa i tävlingsstallet och några ridbilder =)
Mer rapport efter helgen!

Lycklig jenny

Idag sticker vi, Whiiiiie!!!!!!

Äntligen är denna helgen här! Som jag längtat, nu börjar det bli lite pirrigt måste jag säga =) Inte varje dag vi ska åka på träningsläger och Gesa ska ju sova borta 2 nätter. Spännande blir det att se hur hon uppför sig min lilla bushäst!
Igår var det stallmorgon först, sen bar det av till mamma för att byta om och sen in till stan. Jag åkte runt som en tok och handlade grejjer =) Skulle ha lite saker på apoteket, sen var det My one, Hööks. Presentknallen, Slott & Koja, Granngården och sist lite mathandling =)
Jag handlade Morsdagspresent från mig och Emelie och sen blev det 2 ny goa plädar till tv-soffan så härliga i grått och vitt =), lite finna muffinsformar i sommarfärger, en löpare från Sia i grönt men den blev inte bra ( för grön...) Sen blev det linementscampoo, godisar, manborste, Müsli, 2 par ny ridstrumpor, ett par nya ridtrosor =) Kan vara bra med bra underkläder när man ska rid 5 pass på 2 ½ dag! 
Tur att man fick lön alltså för kortet gick varmt en stund *ler* . Men det var kul!

Efter all shopping bar det av tillbaka till stallet för att packa, bada Gesa och fixa med lite allt möjligt! Gesa kom glatt så fort jag ropade ♥
Började med att skölja av henne sen blev det helschampoonereing av Gesa, hon stog så snällt trots att det var lite kallt. Tvättade svansen 2 ggr så nu är hon så fiiin!! Len som sammet och och helt fantastisk. Jag flätade manen i ett 10-tal flätor ganska lösa så det inte blir för lockigt imorn. Även svansen blev flätad, så den håller sig ren. Pyamas på och täcke ute i dag så jag inte gjorde allt förgäves =)
Packade 4 schabrak 1 vitt,1 brunt, 1 svart och 1 beiget med matchande lindor till alla såklart!! Vårat motto är att om vi inte kan rida ordentligt så ska vi åtminstånde vara jäkligt snygga=)!! Så det är viktigt med matchning av allt.
Packade allt hö i påsar och fodret i hinkar, så idag är det bara lite småplock som ska packas alla täcken och dyl är redan packat.

Nu ska jag vila lite innan jag ska packa in mig i bilen och transporten och bege mig mot stallet. Vi satsar på att komma i väg vid 15.15 ca. Håll tummarna att Gesa går på transporten nu, har ju inte åkt på 9 månader =) Men det ska väl gå bra hoppas jag.

Jo, jag diskade ju min hjälm i går med =) jo ni hörde rätt! Jag körde min hjälm i diskmaskinen låter helt knäppt men det tipset har jag fått. Och den blev jättefin!! Så det gick bra som tur var. Skönt med ren hjälm.

Ok, nog babblat! Nu vet jag inte om jag kommer hinna rapportera innan efter helgen men vi får se. Jag ska be mamma filma och så ska jag försöka fota lite under helgen så ni får se vad vi gjort.

Ha det gott vänner och önska oss lycka till!

Kram Jenny

Uppdatering.....

Slarvat med att skriva här nu, men det har varit lite mkt med jobb och förkylning och allt annat.
Har hunnit med att jobba 2 nätter ingen höjdare när man är superförkyld, men det gick! Tack Ibumetin och nässpray =)
Ridningen har jag kämpat på med allt för att inte hon ska stå innan träningshelgen. Jag har ridit med Emelie runt elljuspåret ne dag och sen red jag stigen med klätterbacken 2 ggr i förrgår, kul tyckte Gesa att få galoppera lite. Sen tog jag ett pass på banan i dag för att känna mig för lite. Det gick ju sådär, traven ganska bra men galoppen var hon springig och stark *suck* jag är ju inte i toppform nu heller och Gesa är lite matt och inte så framåt som vanligt. Kan vara vår tröttheten som drabbat henne. Jag ökar hennes kraftfoder giva gradvis inför helgen nu. Får se om det kommer att göra susen. Hon stog och somnade i boxen efter ridpasset och det gjorde Bella med dom såg helt slut ut =) Så detta blir tufft för lilla G i helgen.

Jag putsade sadel och träns samt ridstövlarna ordentligt nu. Jag har tvättat lindor och schabrak som vi ska ha och ridkläder och allt annat som ska med. Tror jag måste skriva lite listor för vad som ska med, det blir en hel del när man ska vara i väg en helg =) Man vill ju vara lite fin med när man ska iväg! Gesa ska få bada imorn och så ska hon flätas och bli fin =)
Jag ska åka och köpa linementschampoo och ev en transportkrubba, en ny man borste behöver vi med den gamla har gjort sitt.... Sen ska jag köpa 2 liter Proviva som hon ska få mella träningarna och annat godis som hon ska få om hon är duktig.

Nu är jag helt slut ska jag säga, så nu blir det soffan en stund. och imorn är det stallmorgon och förberedelser som gäller. Ska även försöka hinna handla Morsdagspresent och ev nya plädar som Malin tipsade om =) Får se vad som hinns och orkas med =)

Kram på er!

Jenny