Nu har jag gjort det!!!!!

Jag tryckte på köpknappen igår, nu är det bokat =) Det blir Fuerteventura i December en vecka All inclusive, sååå jäkla skönt! Hit ska vi åka http://www.apollo.se/se/vart-vill-du-resa/europa/spanien/fuerteventura/costacalma/accomodations/pages/pajarabeach.aspx min mamma,Gert,Emelie och Charlie har varit där 2 ggr och tycker detta hotell var kanonbra! Mkt bättre än andra hotell dom varit på så nu bokade vi detta =) Så nu känns det fantastiskt skönt att ha nått att se fram emot. Vi bokade Novair extra med det innebär mer benutrymme, bättre meny ombord, dricka på flyget, filt kudde och hörlurar i sättet när du kommer ombord, 30kg bagage i stället för 20 kg samt så checkar man in i egen disk så man slipper köa =) Lite extra lyx det tycker vi om =)

Till gårdagens ridning då? Jo jag red ett dressyrpass på banan i kvällssolen. Underlaget var kanon och Gesa kändes fin =) Tränade på galoppen och mkt övergångar i alla gångarter. Jag red även igenom LB:1 programmet, hon känns koncentreradi  skritt och travprogrammet och galoppen går bättre. Fick en bockspark i vänstern som är hennes jobbiga =) Men hon jobbar på så fint och förstår nog att vi rider lite extra fint när vi rider programmet, hon är klok min lilla häst ♥ Jobbade med längningar i trav och galopp, samt fattningar med tempoväxlingar i både trav och galopp och hon känns fin och mjuk med bra aktivitet nu. Börjar bli explosiv på ett bra sätt nu tycker jag =) red ett ganska långt pass, men hon orkar mkt nu så det behövs om vi ska komma framåt. Det är kul att rida dressyr nu och ser fram emot Malinträningen på Söndag.

Hon blev Vaccinerad mot Hästinfluensa igår med, så nu är jag 500 kr fattigare =( Inte kul pangar nu när man är pank....

Idag blir det en lugnskrittur pga sprutan igår. Hon får inte vila helt för det dör hon ändå 2 dagar denna vecka pga jobbet....

Ha det!!

Jenny

Vattenmatta!!!

Nu har jag testat vattenmatta med Gesa igen och det gick hur bra som helst! Jag longerade henne och tänkte att nu hittar vi på nått lite roligt för henne och såg vattenmattan liga helt vattenfylld utanför banan. jag tog med henne ut och släpade in den på banan med Gesa i släptåg. Hon är otroligt snäll och tillitsfull för jag släpade den precis brevid henne och den hängde bakom henne och inte en reaktion annat än "vad är det för en kul blå grej?" sen fick hon hoppa den och jösses vad kul hon tyckte det var!! Hon flög över i början och sprang fort,fort fort =) Kul att se min gumma så glad! Kände att detta var en bra träning för henne, hon behöver stärka sig i galoppen och då är gymnastikhoppning bra. 
Gesa känns stark nu och hon är fin i musklerna. 

Idag får hon vila då jag är emellan nätter. Imorn ska hon vaccineras så då får jag rida innan. 

Är riktigt sugen på att boka en resa till vintern =) Lutar åt en tripp till kanarieholmarna.... Lagom pris och känner att vi behöver sol och bad med tanke på våran regnfyllda semester =( Har några olika hotell som är intressanta, får se om vi kan boka snart. Lutar åt att åka den 6 december isf, vi har ju en del inplanerat som gör att vi inte kan åka närsomhelst. Men vi får väl se hur det blir =)

Se hela bilden

Detta såg väl helt ok ut =)

Jenny

Nu är hon dyr igen =)

Igår var vi på bio jag och min älskling, vi skulle testa 3D tänkte vi och gick på resident evil nånting... Jösses vad dålig den var! Och 3D var inte alls nått att ha enligt mig, dåligt focus och kass skärpa tycker jag. Men nu har vi provat och jag tror att tecknat gör sig bättre med 3D faktiskt.
Efteråt tog vi med oss Thaimat hem och det var så gott! Tog många smårätter och alla var kanongoda.

Jo, jag har nu lagt ut min hoppsadel på annons, får se om jag får nått napp. Det är ju en riktigt bra sadel till dom pengarna.

Igår red vi i ridhuset jag och Emelie, och jag tog på gramanen för att få lite hjälp i galopparbetet, och det betalade sig verkligen! Hon var hur lugn och fin som helst och galopperade på som en liten klocka =) Inget studs och bråk alls. Tänk vad nytta den där jäkla gramanen kan göra bara den sitter på. Jag behöver ju inte andvända den alls utan bara ha den hängande.

Idag blåste det som tusan och var kallt så vi tog ett pass i ridhuset igen, och idag var hon fantastiskt fin min lilla stjärna ♥ Efter ca 30 min ridning så lossnade hon riktigt och blev som en varm smörklick att rida! Alla övergångar satt och skolorna likaså. galoppfattningarna var av fin kvalite och hon stressade inte alls. Jag red igenom LB 1 programmet och hon satte till och med galoppökningen i fin form!! Jag var så stolt att jag kunde spricka =) Jag hade ju iofs gramanen idag med med löst hängande bara. Känner att det kan vara bra tills vi kommit ur våra problem i galoppen, Malin sa det innan vi åkte hem att det kunde vara en bra ide att ha den på nått pass. Men tror jag vågar ta av den imorn redan. Vill inte bli beroende av den...

Måste säga att jag är extra nöjd med hennes fina arbete i skritten, hon samlar sig så himla fint nu och även länger fint i form nu! Jäklar jag tror snart att jag ska våga mig på en LB 1 =) Nä vi får se.... Men ska be Malin kolla på mig nästa träning ivf.

Brist på bilder är det men jag tog några bilder på min fina orkide som börjat blomma nu och jag är så glad för det kom 2 stänglar har bara fått en alla år innan =) Dålig bild jag vet men orkade inte arrangera nått bättre =)Kram jenny