Applagården!!

Nu är vi inflyttade och på plats på Applagården =) Allt har gått toppenbra och hästarna trivs! Vi har ridit varje dag nu och Gesa mår bra men är lite flockig... Alla våra 3 är ju väldigt tajta och när det blir flytt så blir dom lite extra ropiga och flockiga =) men dom älskar sin stooora nya hage som är full av massa mussigt gräs!

Jag har ridit i bäckar nästan varje dag nu och Gesa är lite försiktig än men om nån annan går i först plumsar hon glatt i!! Kul!
Jag har ridit en dag i paddoken med och hon gick ganska bra för att ha haft ett så långt uppehåll. Lite laddad emellanåt bara.
Igår red mamma och jag på ängen, och vi galopperade och hade det härligt! Nu kan mamma få Bella i form med så hon går så fint så Bellabus =) Jättekul att se!!

Gesa har lite dåliga skor nu, för vi skulle fått skor idag men våran hovis har brutit foten i förrgår =( Så jag fick panikleta hovslagare igår och har fått tag på en tjej som verkar otroligt bra =) Så hon kommer nästa vecka, spännande att se hur det blir!

Jag har ju börjat jobba med så nu blir det jobb hela helgen. Så Gesa får nog vila en dag i helgen och en dag i rundkorallen tror jag. Om skorna hänger med vill säga... Hon har ju trampat sönder sin Easyboot med i förra veckan =( Så jag har beställt en ny men den har inte kommit än. Hoppas den kommer idag!!

Nu kommer lite bilder från nya stallet =)

Boxen


Vårat garderobsrumUtanför stalletRundkorallen


Den stoora belysta paddoken=)


Och lite bilder på deras hage, underbar!Min nöjda fina tjej =) Ser ni vad mörk hon blivit nu när hösten kommer.

Det var allt för denna gång!

Kram jenny

Tappad sko =(

Here we go again.... När jag kom ut imorse och tog in dom för vi skulle rida tidigt, då hade givetvis Gesa tappat en framsko =( F...n jag blir så trött, och just idag när vi ska iväg. Men nu löser det sig ganska ok för jag har ju min easyboot. Och Emelie kommer vara här imorn och fixa så hon kommer in och får lufta foten. Sen kommer jag hem imorn igen ju, och våran hovis var snäll och kommer på fredag, men då blir det på Applagården för då har vi flyttat dit =) Så då kan vi premiär rida ivf!!

Vi red den nya rundan igår oxå =) Lika bra nu när vi hittat en ny väg, och det blev ju den sista rundan här för detta året då. Lite konstigt känns det att sommaren här är slut, blir lite tomt att inte kunna gå ut och bara mysa med dom i hagen...Men oxå skönt att få lite mer ordning på ridningen igen.

Det var inte länge sen jag tog dessa bilder tycker jag =)Och nu är allt nerbetat och det är ingen mat kvar knappt. Tänk vad fort det går!

Ha det gott nu!

Jenny