Städdag på Applagården =)

Idag har vi varit och städat på Applagården, stallet dit vi ska flytta efter sommaren. Vi fick nu träffa alla som ska stå där i höst och det var jättetrevligt! Alla var supertrevliga och det ska bli kul att lära känna dom jag inte redan känner =) Nu har vi fått veta lite hur det ska bli och var vi ska få ha våra saker. Innan har det inte känts så verkligt att vi ska dit men nu känns det så!

Hästarna då, jo nu hade Gringo tappat en sko i veckan, men våran hovis kom dagen efter, toppen!! Så nu rider vi igen allihopa och dom sover ute igen. Dom fick ju sova inne ett par nätter pga tappskor.... mn vi håller tummar och tår för att vi ska kunna fortsätta rida ett tag nu utan tappskor. Känns som vi aldrig kommer igång riktigt efter alla tappade skor. Jaja det får väl bli som det blir inte mkt att göra åt...

Imorgon kommer mina forna stallkompisar och fikar, KUL! Ska bli kul att får höra vad som händer i Målsryd =) Ser fram emot att få träffa Izza och Jossan nu =) Det var ju 1½ månad sen vi sågs!

Nu är det bara 2 nätter kvar att jobba för mig innan jag ska ha lite mer semester =) Sååå skönt!!
Nu hoppas vi med att våran nya bil ska komma i denna veckan som kommer, men vi vågar knappt tro det med tanke på hur mkt förseningar det varit =( Vi har ju väntat i 6 månader nu... Skulle bara varit 3!
Jaja bara den kommer så är vi glada.

Trötta tjejer!


Ha det gott!

Jenny

Min finaste♥Gesa visar att man kan springa fooort och bocka och busa samtidigt som man proppar sig full med gräs =)

Oj nu var det länge sen =)

Ledsen för den dåliga uppdateringen, jag har ju börjat jobba denna vecka och jag har jobbat 5 nätter med så inte mkt tid till blogga.
Gesa har tappat 3 skor på 2 veckor så hon har stått i en och en halv vecka nu =( jag blir helt galen på tappskor!!! Senast så blev hon helskodd på måndag och på natten vaknar jag av att dom springer massor utanför och då hör jag ett *kling>* Jäv... skit tänkte jag nu tappade hon skon, Jocke sa att jag är knäpp och att jag ska lugna ner mig. men på morgonen när jag kollade henne så hade hon mkt riktigt tappat ena framskon =( Hata!!!
Jag fick en gråtattack och svor över skor och hovar, åkte sen till Hööks och köpte mineraler, biotin och musli till Gesa. Nu jäklar ska hovarna växa och bli bättre om det så är det sista jag gör!! Jo jag köpte en ny sadegjord i brunt läder med, jättefin. Så det blev dyrt, mineraler och Biotin var ju inte så billigt....

Annars har vi hunnit med en mkt lyckad sommarfest för min familj =) Vi hade sjuk tur med vädret den dagen, det regnade massor dagarna innan och sen dagen efter med =) Men på Lördagen vi hade festen var det strålande sol occfh kanon skönt =) Gissa om vi var glada?? Man lägger ju ner mkt jobb på denna festen och det är ju inte så kul med regn då.
Lite bilder från den dagen kommer här:


Ett underbart tårtfat i rosa från Gerbera från Mamma och Gert♥

Mer fina presenter =)

Invigde Tårtfatet med em fikan =)


Evelina och Moa i en identisk pose =) Söta tjejer!

Elsa och Moa drömde om att köra lite med 4-hjulingen =)
Några av dom vuxna passade på att pröva den en sväng =)

Gameface is on eller =) Alla går in för lekar/tävlingarna med liv och lust!!


Bella fick vara barnhäst och blev rikligt belönad efteråt, gott!!


Jag och Moa i hagen, vi har hämtat ballonger som smitit =)


Lite grillbuffe' på kvällen=)

Ja denna dagen var full av lekar, tävlingar, ponnyridning, 4-hjulskörning och massa god mat och trevliga människor som minglade i massor! Tack alla som var här för en underbart lyckad dag!!

Nu ska jag inte skriva så mkt mer för jag har inte tid nu, bilderna tar galet lång tid att ladda upp =( Jag hade en fotostund med Gesa här om dagen med, och dom biderna blev ganska fina faktiskt. Ska försöka lägga upp en bildbomb imorn med Gesa!

En liten smak bild kommer här!