Adventsljus!

Har gjort 2 uppsättningar med ljus till Advent, jag har fått mossa av en snäll jobbarkompis och sen har jag köpt till lite och sen hade jag lite grejer hemma. Så här blev dom ivf!Jag har inte hunnit att pynta utekrukorna än men ska se om jag får till det snart.

Jag var ute och red i mörkret själv igår, Gesa var duktig och gick på som attan, ingen tvekan alls! Vi hade massa reflexer så vi lyste upp som sn julgran tror jag allt =) Red bara en slinga runt Nordtorp för där är det vägbelysning nästan hela vägen =) Det är skönt, för jösses vad mörkt det blir nu =(

Idag har jag innsläpp i stallet, bad planing då jag jobbar oxå! Så jag får snabba mig så jag hinner hem och duscha innan det bär av till jobbet. Måste bokat efter min almenacka innan jag bytte en natt och jobbar en extra denna vecka med. Så kan det bli ibland.

Idag ska jag försöka göra lite ambitiös middag med det ska bli kokt rimmad oxbringa med alla tillbehör. Mums! Hade planer på att baka lite med får se vad tiden räcker till, annars får jag baka en annan dag!

I helgen är det fullt upp med julmarkand i Gesebol, födelsedagskalas på Lörd och julbord i Varberg på Söndagen =) 

Kram jenny

Dressyrpass!Red ett pass på banan igår och Gesa känns så fin just nu ♥ Övergångarna börjar sitta riktigt bra och traven har en helt ny kvalite'! Galoppen är oxå så mkt bättre att jag knappt minns hur det var för ett år sen... Jobbade på med massa övergångar i alla gångarter, öppna och sista stunden galopp från skritt. Gesa gör det riktigt bra men på slutet taggade hon lite väl mkt och blev för ambitiös =) Men det är helt ok tycker jag! Hon vill ju bara vara duktig och det är hon ju nu =) Bilderna är från ett pass förra veckan under uppvärmningen, Cia fotade när hon gick förbi. Visst är hon fin nu Gesa, älskar hennes bakben och fina överlinje♥

Kram Jenny

Nya Möblerna ♥

Hjälp vad det blåser idag!! Har ju jobbat Fred o Lörd natt och fy vilket skitväder det varit =( Man blir ju deppig till tusen! Jag har ju varit i stallet på morgnarna nu för att pricka Bellas prickar, hon har ju fått regnskållor som blivit infekterade =( Så hon ska ha behandling 2 ggr om dagen i 3 veckor minst, inte kul men vad göra...
Och imorse hade jag utsläpp oxå så jag var dyngsur när jag kom hem.

Här hemma har äntligen våra nya möbler till köket kommit =) Så kul och det blev så fint! Vi passade på att rensa alla skåp och göra rent och kasta massa saker när vi ändå höll på. Vi slängde 4 påsar med allt möjligt från mixer till porslinsfat... Skönt!!
Så nu har jag alla min Gerberasaker i Vitrinet och på skänken, och blev mkt nöjd med hur bra det blev. Blev som ett helt nytt kök ♥ men lite skrämmande var att trots att vi fått 6 nya skåp och vi slängt så mkt så är det ändå fullt i alla skåp =) kan ni tänka er.... men nu är det fint och organiserat i alla skåp ivf!

Lite bilder på skänken och vitrinet med sitt innehåll =)Jag har även fått upp våra nya Nusnäs adventsljustakar nu och det blev jättefint ♥ Älskar avdvent! Ska försöka få till lite ljusfat med lite mossa och annat men har inte hunnit i helgen och nu är det inte lockande att ge sig ut i detta vädret =) Så bilder på lite adventsljus och sånt kommer en annan dag!

Gesa har jag longerat i förrgår och hon gick jättebra, vila igår och rundcorall idag i stormen. Vågar inte rida ut i detta vädret...
Annars i veckan har vi ridit på ängen och klättrat, ridit dressyr och Gesa känns otroligt fin och väldigt pigg =)
Jo Mamma åkte av Bella i veckan med när vi red på ängen, Bella körde lite rodeo på ängen antagligen inspirerad av Gesa som oxå körde rodeo en stund =) men jag var beredd och det var inte mamma så hon flög av och slog i ryggen men har nog klarat sig ganska bra ändå som tur var! Jag fick hoppa upp och tala Bella till rätta en stund och då gick hon jättefint efter att ha tjurat en stund =) Hon blev trött efteråt ivf! Så går det när man är olydig och slänger av folk!

Nä nu ska jag mysa en stund och ikväll blir det ris ala malta som adventsmys.

Kram på er!

Jenny