Baka baka liten kaka =)

Snabbt inlägg från mig, är mitt i min jobbhelg så blir inte massa annat. Var i stallet imorse och gjorde iordning till Gesa. Var inte i säng förrän kl 09.30 så jag sov faktiskt till kl 16.30! Skönt =)
Mannen är på svensexa för Malins Anders hela dagen idag så jag är ensam hemma.
Passade på att inviga min nya Nordic ware hjärtform, bakade en sockerkaka och den blev jättefin ♥ Vilken form!! Jag ska bjuda mina jobbarkompisar på den inatt tänkte jag, tror dom blir glada av lite Lördagsmys =)

Lite pics på den skulle vara florsocker på för en sista tutsch men det var slut här hemma =( Så det får bli bilder utan =)Snygga faten får stanna hemma vill inte riskera att göra sönder dom på vägen =) Så en träbräda får duga...

Ha det bäst vänner!

Jenny

Dålig hov och trillade nästan av!

Ja, jag har ridit en hel del det sista, och Gesa känns fin ♥ men iförrgår var våran hovis här och skodde B o G och jag hade ridit ut runt terrängbanan med Gesa. Galopperade mkt och Gesa var jättefin och fick till ett fint byte till och med =) Men på vägen tillbaka hör jag hur framskorna glappar.... Skit jag ska ju sko nästa vecka!!
Men som tur var var S kvar och hon sa att hon kan sko om Gesa fram direkt så kan vi vänta med bakfötterna, men när hon börjar med hov nr 2 den med hålväggen sen sist så har den blivit mkt värre och gick nu sönder på andra sidan med =( Men S gjorde rent och värmde en sko och gjorde nya sömhål så vi kunde få på en sko. Men det ser inte roligt ut då hoven är typ borta på båda sidor hoven. Så nu återstår det att se om det går få att bli bättre och inte ruttna mer, jag har flyttat Gesa till maskhagen då den inte är geggig. Det är ju geggan som gjort att bakterierna fått fart i hoven. Så nu får hon gå ensam där för hon får inte gå i den leran mer!

Sen ringde hovis en kollega S.S och rådfrågade om vad vi ska göra för att få bättre hovkvalite', jag ger ju redan Biotin, B-vitaminer utöver mineralerna. Men han sa att jag ska skicka på allt det plus kiselkur, kalk och AD vitaminer, så jag gav mig av till stan igår och inhandlade nya B-vitaminer, kalk, Chevinal Plus och Enzion ett tillskott som ska ha väldigt snabb och bra i nverkan på tillväxten av hoven. Så nu får vi se om vi kan vända på detta, jag var helt knäckt i förrgår och jag grät och grät. Är ju livrädd att det ska hända min häst något och vill ju inte att det blir så illa att jag inte kan rida på lååång tid nu när vi äntligen är i full gång! Men det viktigaste är ju att hon blir bra och vi kan rädda hoven.

Igår red jag ut en sväng och Gesa känns ok i hoven ivf =) Jag red till Götebacka för att möta C som red den turn åt andra hållet en stund innan mig, så mitt i backen upp till Götebacka i den tvära kurvan så mötte vi dom. Jag satt på långa tyglar och Gesa blev livrädd och kastade sig hals över huvud helt om och iväg i galopp ner för backen! Jag hängde löst där kan jag säga, länge sen jag var så nära att åka av =) men jag fick tag på tyglarna efter en stund och fick stopp men Gesa var super stressad och ville inte varva ner. Och Helge blev oxå rädd och vände så vi hade tur som inte flög av båda 2 =)
Red sen hem tillsammans och det gick bra trots att min pålle var spänd och laddad, hon brukar aldrig kasta sig så utan brukar mest frysa fast en stund om hon blir rädd.

Väl hemma spolar jag hennes hovar och gör rent med Jodopax, har läst att det ska vara bra.

Nu blir det jobb hela helgen, inte jättekul men det brukar gå bra när man väl är där =) men helger är alltid tråkigt att jobba det måste jag säga!


Inga nya bilder så jag tänkte bjuda på nån gammal på Polly o Flash ♥ Man saknar dom små, dom var helt underbar!Kram jenny

Malins Möhippa!!

Igår var det dax för min syster Malins Möhippa och vi lyckades ta henne på sängen bokstavligen =) Hon blev ganska överraskad om man säger så när alla vi tjejer klev in i sovrummet kl 08.30 igår!!
Dagen började på Upzone och Malin var grym uppe bland träden, kunde tro att hon inte gjort annat!! Jag blev väldigt impad av dig systra mi ♥ Och av dom andra tappra 4 tjejerna som oxå gjorde detta.

Efter detta blev det lite lunchfika och sen gav vi oss av mot Knalleland för div uppdrag för Malin, bla fick hon agera reporter för tidningen Snusk och Snask och fick då ställa ganska vågade frågor till folk, minst sagt =)
Och sedan fick hon sälja bakelser i form av penisar och bröst..... Och dom fick hon sålt efter en något trög start.

Sen förgyllde hon våran em fika med en sångstund i bästa Askunge stil =D Jag skrattade så tårarna rann kan jag säga!! Malin vet hur man bjussar på sig själv det kan jag lova!

Och sista uppdraget blev Chairdance på studio Danza och där kämpade Malin lika tappert som på alla andra uppdrag under dagen, trots att detta nog var det jobbigaste uppdraget för henne under dagen tror jag allt.... Men shit vad bra alla kämpade och danced their as of!!!

Sen middag hemma hos Anna och det var en supermysig kväll med massa spännade frågor till Malin så vi fick veta både det ena och det andra om min kära syster =) Sen avslutade en del med att gå ut en sväng på Grand=)

Lite pix från dagen, jag filmade ju i första hand denna dagen men en del bilder fick jag till ivf=)Ja det var lite bilder från en riktigt lyckad möhippa =)

Kram på er!

Jenny