Hemma igen!!

Ja då var vi hemma efter en helt fantastisk vecka i Sälen! jag har hunnit med att jobba 2 nätter och ska jobba inat igen.
Och nu har jag satt igång Gesa igen efter en veckas vila. Och det var spännande må ni tro =) Gesa var helt sjövild i Måndags när jag tänkte ta ett pass på ängen i snön. Gesa var mer ovan mark än på och hon bockade och busade!! Hon tjöt och grymtade om vart annat och slog mot skänkeln ett par ggr till och med det har hon nästan aldrig gjort... Men nu var det alldeles för mkt energi och glädje över att vara igång igen =) Så det var bara att hålla i sig och försöka vänta ut henne och mot slutet blev hon bättre och kunde galoppera lite utan att studsa fram med krökt rygg =)
Onsdag red jag och Emelie ut runt Nordtorp på kvällen och nu går det att trava på asfalten när snön kommit! Så skönt att kunna hålla lite fart!!
Torsdag red jag ut själv runt Götebacka och Gesa var så pigg och glad. Jag höll massa trav och galopp även på asfalten nu när snön ligger så det blev en bra tur med mkt tempo =) Så kul var det!! Jag och Gesa var nog lika glada över denna turen.

Jag har ju träning bokad på Söndag i Målsryd så jag är nervös över hur det ska gå att köra med trailer i snön... Är ju inte så van att köra i snö med släpet =( Måste prova att köra ut det imorn och se då det funkar. Får hålla tummarna att det ska gå bra, vill ju verkligen träna! Även om vi inte kunnat rida på volt och bra underlag sen sista träningen. men destu mer anledning att åka till ridhus och bra underlag!!

Har inte orkat ladda upp mer bilder från kameran sen vi kom hem, har ju mkt segare uppkoppling här =( Så ni får en från i sommras på Gesa och lite av den känsla vi hade i Måndags =)


Ha en bra helg alla!!


Kram Jenny