Sommarhästar =)

Igår körde vi hit alla våra 3 pållar så nu har sommaren börjat på riktigt!! Alla 3 åkte fint hit tjejerna  ihop och Gringo sist. Gesa hade dessvärre tappat den skon som hängde lite löst =( Så nu är det easyboots som gäller till tisdag när vi ska till Ale. Så dom får sova inne på nätterna några dagar nu så Gesa får vila foten lite. Men ingen var ju gladare än dom igår kväll när vi gick för att ta in dom =) Dom är riktiga innegrisar våra hästar..... Älskar att sova inne!

Vi har bestämmt att Bella ska få gå med en betesreducerare på dagarna nu ett tag då hon blivit lite väl tjock det sista.... Inte lätt och var haflinger och lite till åren =( Men Emelie ska köpa en idag så ska vi pröva att ha den ett par timmar och se vad hon tycker. Hoppas hon tycker det är ok så hon kan klara sommaren utan problem =)

Lite bilder på hästarna igår direkt när dom kom, inget spring alls dom kände sig hemma direkt. Nöjda och glada gick dom runt och kollade runt ägorna =)



Härligt att alltid kunna se dom nu ♥

Igår så bakade jag  egen pissa med mozarella, parmesan, parmaskinka, salami, oliver och en god pesto på toppen och den blev så god!! Gjorde en egen god tomatsås som fick koka långe och mums så gott det var!!
Vi kollade på en film med Water for Elephants såå fin och bra film!! Kan jag rekomendera verkligen =)

Bild på pizzan, är godare än den ser ut på bilden =)



Ikväll blir det grill hos mamma med jobbarkompisarna, det ser jag fram emot!!

Kram jenny

Kommentarer:

1 Ida:

Vilka mysiga bilder, det ser superhärligt ut! Lycka till med fina tjejen idag, hoppas allt går bra! <3 Kram

2 Cia Andersson:

Åh, så härligt att de är hemma, nu kan du njuta av era vackra hästar utanför fönstret. Det är tomt efter er hos oss. men ni kommer ju tillbaka igen efter sommakollot <3.

Lilla Gesa, har hon dragit av sig sin dojja. Inte bra, det ogillas!! Hoppas att det gick bra i Ale. Har hållt tummarna.

KRamar från Oss!

Cia & Co

3 Jessica:

Åh vilka mysiga bilder! :)
Jag har själv en haflingervalack, D-ponny som heter Stitch och min syster har en som kallas Wille.

En helt fantastisk ras som våran familj älskar!
Kram

Svar: Tack!! Ja haflingern är ju verkligen en ras som hela våran familj älskar oxå =) Vi har ju oxå 2 st Gesa och Annabell som varit våran familjehäst i 13 år! Gesa har jag haft själv i 4½ år.
Kram jenny
Jenny Odegren

Kommentera här: