Träningsrapport =)

Äntligen dax för träning igen, hittade en genomlerig häst i hagen *morr* Så vi var kanske inte vackrast men det fick gå ändå =)
Idag jobbade vi med skänklevikningar i trav, och sen blev det serpentiner i galopp med förvänd, Det är inte min favvoövning, för jag suger på det! Men vi fick till rätt många bågar som var ok, och några rktigt bra för att vara oss!! Gesa och jag var riktigt trötta på slutet, men som hon kämpar ♥ Och detta trots att hon var kissnödig ( kissade floder i gräset så fort vi kom ut ur ridhuset) J berömde henne för hennes kvaliteer och hennes bra psyke, sa även att hon fått det bästa av alla världar =) Blev väldigt glad för de orden!! Mattehjärtat slår lite extra när nån annan ser det jag ser i min fina häst ♥ Hon är verkligen fantastisk på många sätt!! 
Nu ska vi öva vidare på förvända galoppen och nästa träning ska vi trimma mer på detta. J säger att vi kommer få en mkt bättre galoppkvalite om vi skärper oss och rider mer värvänd. Och det vet jag är sant men jag är lite dålig på att rida det när jag är själv.... Skärpning ska det bli!
 
Imorn har jag stallmorgon, så då blir det morgonritt, ska ju bli - 8  grader imornbitti =( Så det blir till att pälsa på sig.
Sen får ni inte glömma att ställa om klockan i natt, en timma tillbaka.
 
Har även hunnit att gratta Ida på hennes 25 års dag i efterskott idag =) Mysigt var det!
 
Nu väntar vi på att Så mkt bättre ska börja ska blir kul att se vad det är för några som kommer att skina lite extra i år =)
 
 
 
Kram på er!
 
Jenny