Träningsrapport =)

Äntligen dax för träning igen, hittade en genomlerig häst i hagen *morr* Så vi var kanske inte vackrast men det fick gå ändå =)
Idag jobbade vi med skänklevikningar i trav, och sen blev det serpentiner i galopp med förvänd, Det är inte min favvoövning, för jag suger på det! Men vi fick till rätt många bågar som var ok, och några rktigt bra för att vara oss!! Gesa och jag var riktigt trötta på slutet, men som hon kämpar ♥ Och detta trots att hon var kissnödig ( kissade floder i gräset så fort vi kom ut ur ridhuset) J berömde henne för hennes kvaliteer och hennes bra psyke, sa även att hon fått det bästa av alla världar =) Blev väldigt glad för de orden!! Mattehjärtat slår lite extra när nån annan ser det jag ser i min fina häst ♥ Hon är verkligen fantastisk på många sätt!! 
Nu ska vi öva vidare på förvända galoppen och nästa träning ska vi trimma mer på detta. J säger att vi kommer få en mkt bättre galoppkvalite om vi skärper oss och rider mer värvänd. Och det vet jag är sant men jag är lite dålig på att rida det när jag är själv.... Skärpning ska det bli!
 
Imorn har jag stallmorgon, så då blir det morgonritt, ska ju bli - 8  grader imornbitti =( Så det blir till att pälsa på sig.
Sen får ni inte glömma att ställa om klockan i natt, en timma tillbaka.
 
Har även hunnit att gratta Ida på hennes 25 års dag i efterskott idag =) Mysigt var det!
 
Nu väntar vi på att Så mkt bättre ska börja ska blir kul att se vad det är för några som kommer att skina lite extra i år =)
 
 
 
Kram på er!
 
Jenny

Present!

Hallå jag fyllde ju år i förrgår och jag fick så mkt fina saker!!! Tack alla <3 Jag fick nu hem ett par underbara kängor från Merrell som mannen beställt :) Så sköna och fina!! Nu kan det snöa och vara halt bäst det vill.


Gesa ligger i träning, igår körde jag ett ordentligt pass på en nysladdad bana :-) och hon jobbade på riktigt bra! Jobbade mkt galoppen, förvänd och den blev riktigt fin!!! Glad häst o ryttare. Sen körde vi galopp från skritt och hon blir så sjukt taggad av det. Hon samlar o samlar tills det blir för bra. hon trampar och står i min lilla överambitiösa häst <3 Hon o jag var genomsvettiga efter detta pass :) Skönt!
Idag får hon en vilodag när jag är emellan nätter. Men på Lördag blir det träning :)

Kram Jenny

Chokladbiskvier

Nu har jag jobbat första natten av 3, och vaknade tidigt och visste inte viken dag det var eller om jag sovit till 13.30 en ledig dag =) Snacka om förvirrad!! Så i brist på sömn beslutar mig för att baka Chokladbiskvier för första ggn i mitt liv. Blir så baksugen när jag tittar på Hela Sverige bakar =) Så nu har jag provat ivf och det var inte så svårt som jag trodde, dom blev hyffsat bra tycker jag för att vara dom första nånsin för mig....
 
Igår red jag och Emelie i ridhuset för första ggn, så skönt när regnet öste ner utanför =) Gesa var ganska fin, jobbade mkt med böja, ställa och lösgörande. Mkt serpentiner i varierande storlekar, 10 m volter och lite bakdelsvändningar. Hon gjorde riktigt fina skänkelvikningar oxå! Galoppen var oxå fin det mesta och hon kändes överlag mjuk och fin.
Jag har köpt nytt foder till henne nu, hon ska äta Hippolyt Hesta mix musli, Irish Mesh och MicroVital, ska vara bra för tarmen och i sin tur då bra för hovarna. Vi får väl se om det funkar.... men hon gillar det verkligen ivf =)
 
Jo va hade ju tandläkaren ute till hästarna i Torsdags med, dom var så duktiga Gesa och Bella! Och lite vassa var dom men nu 'är dom så fina i munnen så!! Gringo hade lite mer att göra så hon kommer tillbaka och fixar honom under sedering.
 
Bjuder på lite bilder på mina första biskvier =)
 
 
Trevlig förtsatt helg!
 
Jenny