Hummerjakt och stallmorgon!

I morse var jag kl 07 på Köpet i Sandared för att köpa hummer, vi ska ha förrätten på Nyårsmiddagen. Men när jag kom in så var dom slutsålda =( F...n typiskt när man ställt in sig på nått, men åkte till Ica Brämhult och dom hade inga....Men sen till Citygross och dom hade!! Så nu är jag redo för nyårs middag gratinerad hummer står på menyn resten blir en överraskning när vi kommer dit =)
 
Jag har haft stallmorgon med mamma också och min rygg är kass just nu vet inte vad som hänt. Och mamma har haft ett gallstensanfall inatt....Så vi fick hoppa över ridningen dessvärre. Men jag hade inne Klimpen och spolade benen och borstade och kollade broddarna. Han är så gudasnäll min fina kille <3 Stod fint med foten i mitt knä när jag satt på en stol och kollad brodden =) redig kille!!
Massa gos och pussar och gotta innan han fick gå ut och mysa i hagen med Bella.
Tror att nya klippmaskinen kommer idag eller imorn, så snart ska vi försöka klippa igen.
 
Nu blir det till att vila ryggen innan det är dags för en natts jobb.
Får se om det hinns med att locka håret imorn....Skulle inte tro det dessvärre =( Vill gärna att det blir så här fint <3

 
Gott nytt år alla!!
 
 
// Kram Jenny
 

Lotter

Igår löste jag in lite Bingolotter som vi vunnit lite nya lotter och 100 kr på, köpte nya lotter för det =) Vill ju vinna den stora vinsten! Som alla andra ;) Det blev 6 Sverigelotter och 4 trisslotter, jag och J delade på dom och skrapade hälften var. Och jag var den enda som vann något!! Jag vann 250 kr på en Sverigelott och 30x2 på triss = 310 kr =) största vinsten på skraplotter för oss =) Inte så mkt som vi hoppades på men ändå. Kul så länge det varade...
 
Igår red vi ut en sväng runt slingan med sällskap av Johanna och Star, så det blev en lugn skrittur, Glimten är så mkt piggare nu och kunde inte riktigt fatta varför han inte fick springa lite i backarna ;) Sötnöten <3 Han har även börjat söka sig i form i skritten nu och är riktigt fin bitvis. Men lite väl hög i formen...Hans bekvämlighetszon är ju med lite hög nacke då han är skapt med sån resning. Så jag försöker motivera han till att söka fram och neråt. Men känsla när han går i form i den höga formen är lite kul då han känns väldigt maffig med sin enorma nacke! Men han är ju inte stark nog att jobba rätt med ryggen i den formen än.
 
Idag ska vi få besök av en vän som inte sett honom live ännu, så det ska bli kul!
 
Här är lotterna från igår oskrapade =)
 
// Jenny

Mobilskal

Har beställt ett personligt mobilskal till min telefon, har valt en bild på min och Gesas sista dag tillsammans <3 Tror det kommer bli riktigt fint! Älskar den bilden.
Tror det ska komma om en vecka ca...Denna bilden blir det ivf, saknar mitt hjärta så <3