Ridtur

Tillbaka från en underbar ridtur med mamma, red runt Erik och körde barbacka igen =) Min nya favorit, hon är fantastisk att rida barbacka <3 Vi hade sån tur att vi kom ut emellan regnskurarna. Det öste ner när jag tog in dom och var uppehåll och skönt när vi red och nu när vi släppte ut dom började det regna igen...men det är varmt och skönt så det går ingen nöd på dom.
Inte ett skakande på dessa 2 ridturer så håll tummar och tår att detta håller i sig nu, så vi kan komma igång!! Så lycklig när jag sitter på min fina hästs rygg <3
 
Bild på tjejerna i hagen direkt efter ridturen
 
 
//Jenny
 

BIlderna

Mina bilder på lite olika käk vi moffat i oss den sista veckan =) En kycklingsallad, våfflor och en räksallad. Blogg.se krånglar ju i mobilen och bilderna tas oftast med mobilen nu,,, så får sno dom från Instagram istället nu när datorn verkar funka =)

Ikväll ska vi gå på Wolverine på Bio och sen blir det Ale' Terrasssen och en Tre gringos <3 Lite vardagsmys måste man unna sig!!

Och ridningen ska igång nu igen så idag rider vi nog på dagen då vädret är lite sämre. Håll tummarna!

 

 

// Jenny

 

Oops

Har vart utan dator ett par dar och mobilappen funkar inte :( så igår skrev jag ett inlägg med bilder o allt men allt försvann! Skit!!
Så nu blir det en snabbis, jag har jobbat hela helgen och förra veckan har vi firat Charlies 30-årsdag :) Tänka att lillebror är 30 år, måste jue betyda att att jag inte är det :-) men tur att jag inte har åldersnojja!

Idag har vi ridit för första ggn på ett tag, red runt Erik barbacka. Så mysigt!!! Idag var hon bra <3

Funkar inte med bilderna :( blir vansinnig på jävla blogg.se!!!!

//Jenny