Hush Puppies <3

Har beställt dessa Hush Puppie sandaletter från Brandos.se idag =) Jag har ett par i svart sen innan som är lite liknande och jag bara älskar dom!!!! Skönaste ever <3 Men kom på att jag har inga bruna sandaletter längre och vill gärna ha ett bar i brunt till sommaren ivf. Och hittade dessa i natt när jag kikade runt lite =) Men dom kostade lite väl mkt tyckte jag.... Men gick in på Brandos idag och då hade dom påskerbjudande så det var nästan halva priset på dessa :-) Så då slog jag till!!
 
Nu blir det jobb en natt till, sen ledig i 2....
Snott bilden från Hush Puppies så den blev visst lite stor =)
 

Jobbar Påsk :)

Japp denna påsken är det jobb, jobb och jobb.... Igår var Jocke o Gert på rocka billy fest i Gesebol :-) Jag fick jobba, ska jobba hela helgen. Så här är det inte mkt påskfirande. Men gör mig inte så mkt då påsken inte är en helg jag bryr mig så mkt om.
I Torsdags var vi på Åby med Gesa och hon fick en mkt grundlig genomgång av kropp, bihålor, hals,ögon och tänder. Allt var bra, så misstanken om headshaking är väl det som är troligaste. Men hon ruskade eller nickade inte nått på den dagen givetvis :) Hon har varit mkt bättre den sista tiden. Fick beröm för hur snygg hon var och att hon var mot fin i kroppen :-) Så det var kul!!
Veterinären sa att det mkt väl kan vara den där sprayen dom sprayat i boxen som triggat problemen. Då det är nerverna som spökar vid headshaking. Så nu får vi hålla tummarna för att hon kommer klara sig utan stora problem, det är ju väderrellaterat oxå.... så jag har beställt ett nosskydd till henne som brukar göra nytta :-)
Så nu blir det ivf träningsläger även om hon inte kunnat förbereda oss så som vi velat.... Kul!!
Jag var hos tandläkaren i Torsdags oxå och efteråt belönade jag mig själv med att köpa 2 helt nyinkommna muggar från Pip <3 jösses vad mot fint dom hade på Blomsterhuset!!

Nu ska jag mysa en liten stund med min man innan det är dax för arbete igen...
Några bilder från Blomsterhuset och mina nya muggar:


Glad Påsk

Jenny

Mkt i huvudet....

Igår var ju min ET här och skulle gå igenom Gesa. Gesa var lugn och nickade inte när jag kom och inte när jag borstade henne. Men efter en stunds väntan i gången började hon med mulen och flaxa och ruska på huvudet, så när L kom var hon orolig och höll på ganska mkt :( L kände bara igenom henne lätt och hon var spänd i nacken, men då vi inte vet varför hon beter sig som hon gör nu vill inte L behandla henne. Vilket känns helt korrekt, så hon rådde oss att åka till klinik och kolla upp nacke, mun och bihålor ja allt som kan göra att hon inte mår bra.... Så nu har jag fått en tid på kliniken till en duktig veterinär som även är Kiropraktorn :)
Jag känner att det är skönt att få åka och kolla upp ordentligt då Gesa uppenbarligen inte är som hon brukar. Vi fick tid på Torsdag så nu får vi se vad som händer.... Min hjärna är ju fantastiskt bra på att hitta alla värsta scenarier, sån är jag bara... Men vi håller tummarna att det är nått som går att åtgärda och att hon blir bra :)
Men visst känns det tungt att detta sista året har varit så mkt jobbigheter med hästeriet :(

Bild på min fina från igår i gången <3// Jenny