Mysdag

Igår var jag på Knalleland med Mor en sväng, jag köpte 3 par brallor. Ett par jeans, ett par vaxade och ett par lila. Gillade alla jättemkt!! Kul när man hittar byxor som sitter bra =) Köpte även lite puderfoundation från Kanebo, den var slut så nu är jag ekiperad igen. Detta är väl fördelen med att vara utan häst man har lite mer pengar att handla för =)
Efter shoppingen blev det ett stopp på Subway för en lunchmacka med mamma, gott har inte ätit där mer än en gång innan och det var många år sedan...
Sen stack jag till Saltemads camping för att hälsa på Izza och snacka lite, en härlig stund med massa hästsnack och sen en lite promis med Yapp, slutade med att vi var som 3 dränkta sillar, jösses vilken skur vi hamnade i!! Men det var så mysigt ändå =)
Handlade på vägen hem och sen blev det bakning och matlagning på schemat. Hade en plan att göra Ajvarbiffar med en grönsakslasagne till, i den hade jag squash, tomater, mozarella, färska pastaplattor och en god tomatsås jag kokat själv på mini plommontomater. Den blev så galet god!! Toppade mad massa färsk parmesan, Mums!!
Sen hade jag blivit inspirerad av Dessertmästarna och gav mig på att göra Eclaires med vaniljfyllning och en med nutellafyllning. Goda som attan blev dom, riktig kul att göra! Men gjorde bara några st och frös resten, och orkade inte göra dom så jättefina...men goda!
 
Jag letar häst som sagt och har haft några jag ringt på, men det är inte lätt. Kraven är många och höga... Men har en favorit som står långt upp i landet och han är inte riden, men körd. Men det finns andra intressenter på honom från Strömsholm körutbildning =( Så jag har fått hård konkurens där. Men har är så fin så jag går och väntar på besked om han är såld eller inte. Håll tummarna att han blir kvar så jag får en chans att kika lite mer noga på honom.
 
Bilderna blir på mina nya byxor, middagen och min Eclairer. Inga superbilder men lite så ni ser ivf =)
 
Kram Jenny