Köksplanering

Vi har ju börjat fundera på att göra om vårt kök lite, en makeover om man vill....Vi ska byta bänkar, golv, kakel, diskbänk, blandare, tapeter och spis och fläkt. Så det är mkt att tänka på och saker att välja emellan! Usch jag som har beslutsångest =( jaja vi har en ganska tydlig bild om hur vi vill ha det och det är mest frågan om vilka sorter och priser vi kan få fram. Jag har ju lite dyr smak dessvärre....;) Så vi får kompromissa med vissa saker. Men kul ska det bli och ser verkligen fram emot när det ska bli klart nån gång i höst som det ser ut nu. Tur jag har en händig man som kan göra allt själv. Det sparar vi ju pengar på.
Vi var på Ikea och kikade lite på de olika köken, hittade lite där men mkt kommer vi köpa på andra ställen. Kul att vi är igång nu ivf.
 
Jag var på Ortopeden igår med och fick mina handleder undersökta, det var Karpaltunneln som jag visste redan. Operation inom 3 månader på höger och sen 6 v efter så tar dom vänster. Så det blir en lång sjukskrivning utan ridning också =( Usch!! Men måste göra detta nu innan det blir permanenta skador. Så håller tummarna att jag får en tid i början av Juni så det hinner bli klart innan uppstallningen.
 
Jag hittade en ny matblogg häromdagen den heter "Två små kök i stan och på landet" herregud vad mkt goda recept!! Fantastisk blogg med massa fina bilder, den rekommenderar jag verkligen. Kommer länka till den senare bland mina länkar för er som vill kika.
Gjorde en pastagratäng från hennes recept igår och den var jättegod, det var med Bacon, Ricotta, Tomat, Spenat, Lök och Champinjoner. Gott gott!!
 
Glimten vilade igår, välförtjänt. Och idag fick han jobba på lina med inspänning. Han jobbade på riktigt fint och han är så himla fin i kroppen nu <3 Riktigt läcker börjar han bli. Vi hade finfrämmat av Emelie idag med <3 så mysigt!
 
Nu är jag ledig 2 kvällar till och Jocke är med ledig imorn så ikväll blir det lite helgmys då jag jobbar hela helgen som kommer. Ska göra varsin mini rabarberpaj med vit chocklad tror jag. Och så blir det nog lite pulled turkey.Testat att köpa en färdig sån får se om det funkar....
 
Bilder idag blir på vårt fina hus häromdagen i solen, gräsmattan är så grön och fin. Och sen blir det på gratängen och Glimten från idag.
 
Inte helt lätt att fota med en hand så lite suddiga bilder... Jaja.
//Jenny