Nostalgisk

Tittar ut genom fönstret i köket och jag ser Glimten stå och titta in precis som Gesa alltid gjorde 💗 kändes nästan läskigt... han blir mer och mer lik henne :) fick en bild som jag lade ihop med en på Gesa på samma ställe.


Och fick en fin bild på Bella och Glimten ihop. Dom är så himla söta ihop 💖


// Jenny

Grilla som Ernst =)

I helgen har det regnat och regnat, men i Fredags hann vi plantera 4 krukor till med blommor till våra uteplatser. Så nu blir det fint här! Så kul att se när dom har växt till sig lite. Jag fick även äran att låna Gerts fina bil som är automat en Mercedes Cl 500, hehe så nu åker jag kungligt! Tur man har snäll familj som ställer upp nu när man är lite handikappad. Så otroligt skönt att kunna komma ut lite och inte bara vänta på att nån ska komma och köra mig.
I fredagskväll så grillade vi fläskfile fylld med korv inlindad i bacon =) Låter konstigt men Ernst gjorde detta i Torsdags på Tv och det var riktigt gott!! Vi hittade ingen smal kryddig korv så delade en tjock och fyllde med den och funkade lika bra.
Och till detta serverade vi våra första egenodlade Amandinepotatis <3 Ohh my good vad gott!!! Det är verkligen en underbar potatis Amandine och vad mkt det växt i vårt land så nu får vi börja äta potatis för brinnande livet =)
 
Hästarna fick gå in på den sista delen av hagarna nu så stängde vi den första delen. Så nu har dom mkt mat igen...Så har tagit in dom lite dagtid för att vila från mat o regn. Och i natt fick dom sova inne för första ggn på några veckor, det var mkt knott igår kväll =( Så dom var väldigt glada att få komma in. Dom kommer i galopp när man ropar trots att dom har massa mat nu <3 Glimten är pigg och vill galoppera både hit och dit =)
 
Bilder blir på min lånebil, några krukor, fläskfile före och efter grillen, vår potatis, fredagsmyset och G o B i sin nya hage.
 

// Jenny

Regn regn....

Igår var det faktiskt riktigt fint väder och jag fick några timmar i solstolen =) Men först var Mamma här och vi gick en liten promenad med hästarna. Och Glimten var så duktig och gick på löst grimskaft hela vägen och han är så lyhörd för minst vink från mig <3 Han är så himla fin!!
Sen var vi o Bollebygd och hämtade Glimtens nya träns jag beställt, det var jättefint! Mor ska hjälpa mig att pröva det idag. Så himla trist att inte kunna göra nått själv... Men tur jag har en snäll mamma som körde mig till Bollebygd och en snäll man som också hjälper mig med allt här hemma.
I förrgår var Emelie här med Oliver och vi lunchade ihop, jättemysigt!! Så roligt med sällskap och nån att prata med =) Han är den sötaste lilla killen <3
Idag har det regnat hela morgonen, med lite inslag av sol. Glimten låg och försökte sova i regnet men tröttnade snart. Så jag tog in dom så dom får torka och vila lite, mamma kommer ju sen och hjälper mig med dom.
Det är skönt när det äntligen Fredag och J är ledig i helgen =) Härligt!
Tror att dom ska få sova inne i natt om vädret är så dåligt, tror det kan behöva vila lite och komma bort från regnet som ska ösa ner flera dagar =( Tur man inte har semester!! För detta vädret är ju inte så kul, nästa vecka ska det vara typ 11 grader och regn flera dagar...
Lite mer bilder på Glimt och Bella från imorse och en på när Glimten luktar på en blomma <3
 
 
// Jenny