Strada sadel

Igår hämtade jag upp min nya sadel hos Markus Holst. Vi bjöds på fika av finaste sort och en trevlig pratstund 😃 Sen bar det av till stallet och rida i den nya sadeln. Den var så himla fin med dom röda sömmarna 💖 
Och Glimten gjorde ett riktigt bra pass på utebanan.  Tog en stund innan jag fick igång bakkärran och rygg men åhh så fin han var på slutet! !! Känns som en ny häst!! Kan verkligen rekommendera en Stradasadel! Visst den kostar en slant,  men det är den absolut viktigaste saken att lägga pengar på till din häst!  Om du vill att den ska kunna prestera! Så för mig var det ingen diskussion när Sadeln lade sig rätt direkt på Glimt 💖 
Och den var skön från dag ett 😃 inget ont idag alls.
Nu blir det bilder från gårdagens pass hästen är fin men jag kunde ju klätt mig bättre. ... jaja.

Tjejbesök i Stallet ❤

Igår var det sol 15 grader 😊 så härligt!! Var i stallet vid lunch och mamma, Elsa och Moa kom upp sen oxå ☺ dom var med och hängde med oss innan Malin kom och hämtade dom. Mysigt!! 
Jag skruvade ner skivan vid Glimtens box med, för hand då jag inte hade nån skruvdragare med mig. Pust!! Men det blev bra nu får han mer ljus. Skönt! !
Red ut själv till Charlies gård igen och det gick bra.  Tog en stund att komma över, men inget bråk. Bestämde mig för att vända snart för att se om det gick lättare hem då och det gjorde det ☺ han gick nästan utan tvekan men mer spänd och snabb. Men det föredrar jag!! Så det fick duga som dagens övning med lite galopp på vägen hem. Väl hemma så gäspade han säkert 20 ggr så det vart nog en hel  spänning som släppte 😉 tänk att det syns så dåligt på honom när han är rädd...
Han fick godis av Elsa och Moa när vi kom tillbaka,  det var uppskattat 💖 
Åkte sen hem och handlade på vägen.  Hade en idé om att göra Asiatiskt till middag. Vårullar och kycklingspett med nudlar och Sataysås. Och vi gjorde allt från grunden och jösses vad gott det blev!! 2 timmar tog det för oss 2 tillsammans. Ingen fast food direkt. Gjorde även en hallonpannacotta med saltlakrits på till dessert. Ingen dålig tisdagmiddag 😉 Mums!!

Bilder på Glimten, Elsa och Moa,  köket och middagen. 


Värme och blåst

Ojj vad det har blåst inatt!! Men det har varit varmt, 14 grader hela natten! Galet varmt för årstiden eller?? 
Vi hade utsläpp imorse och Glimten hade saknat sin mamma ❤ han brummar och pratar hela tiden och pussar på mig 😍 gose gubben. 

Sov hos mamma och åkte till stallet vid kl 13.45, hade Bella med då mamma skulle få hem Elsa och Moa. 
Dom var som dränkta katter pållarna när jag tog in dom. Spola benen och tog sedan på Glimten tömmarna och gav mig ut i regnet.  Fick vara på utebanan första halvan då det var en som red inne. Men vi gick in efter en kvart och körde sista tiden inne. Glimt var pigg och glad och positiv! Känns super bra att tömköra nu! Hoppas nu på att min sadel kommer imorn 😀 vill ju rida i den nu.

Ledig imorgon och ska till stallet på em och sen ska jag göra en god middag till mig och mannen☺ har ju jobbat hela helgen. Så vi får mysa lite imorgon istället. 
Bilder blir några från när Dennis tömkörde, lite suddiga men han är så vacker min häst ❤