Nyklippt och blank 💙

Vi hade stallmorgon idag och då hade vi bestämt att klippa Glimten direkt. Har ju varit lite orolig för hur det skulle gå, då han var så väldigt rädd förra året. Han var tvungen att få lugnanade då. Men vi testade utan och det gick så bra!!! Lite misstänksam var han men stod snällt hela tiden 😃 så jag kunde klippa hela honom och huvudet med! Han blev så blank och fin och svart. Det blev jag glad för! Trist när man får en gråhäst när man klipper. Så vi hann med ett pass med longering och han var så fin så!
Är så otroligt glad och stolt över honom 💖 Tänk att ingenting är krångligt med honom!
Nu är jag hemma och vi har plockat bort utemöblerna. Och nu bakar jag tigerkaka och gör chokladbollar. Måste ju test baka i min ugn. Och ikväll blir det plankstek på mannens begäran.

2 bilder på nyklippt Glimt på banan 😃

//Jenny

Datortrubbel

Åskan slog ut vår telefon och internet häromdagen 😯 så kan inte blogga ordentligt nu. Men köket är klart ochdet blev så fint!! Är så glad!!
Glimten har vilat 2 dagar nu men idag var vi ute med Mor o Bella och Galopptränade i backar. Och Glimt var så duktig!! Vi var mkt nöjda alla 4 när vi trotsat vädret vilket var regn o blåst.
Nu bjider jag på några bilder före och efter renoveringen. Kommer mer bilder sen när datorn funkar igen. Sen nån bild på gose Oliver som var här och hälsade på i förrgår 💙 Och en på Glimt o mig från sadelprovningen som jag missat lägga upp här..


// Jenny

Klättrat

Igår red jag och Mor Drared med klätterbacken. Härlig tur i solsken och värme =) Tänka att kunna rid i t-shirt i September! Glimten var lite trött i starten men kom igång. Fällning och tjock päls tar på dom nu, vi måste klippa men det har inte gått när jag inte är kry...Och mkt annat som tar min tid just nu.
 
Hemma så går köket framåt i rasande fart nu är snart allt klart, Jocke ska lista i dag och imorn kväll ska golvet oljas =) Sen är det dags för min kronjuvel min Bertazzoni spis att komma in i köket!! Lycka!!
Och sen är det städning i massor och inplockning av prylar. Och sist men inte minst alla möbler och lampor och allt mitt piff <3 Har en klar bild i huvudet om hur det ska bli och det ser ut att bli minst så bra som i mina drömmar. Är så stolt över min man som är så duktig och tålamodig. Jag har inte alltid vart enkel med mina ideer och krav på hur saker ska vara det vet jag..... Har ju galet kontrollbehov och mkt bestämda tankar om hur allt ska se ut! Men han uppskattar nog oftast mina tankar, men kanske inta alltid hur jag presenterar dom =( Igår var en sån dag när det rann över för mig när förkylningen, hormoner och att han köpt en för smala fönsterbänk gjorde att jag flippade totalt!! Jaaaa, jag skäms ilandsproblem. Men kunde inte riktigt hålla band på mina känslor som uppenbarligen ville ut. Men bästa mannen bara låter mig hållas och beställer en ny fönsterbänk, Jag har bett om ursäkt flera gånger...Jag förtjänar inte honom ibland <3
Men hoppas och tror att mina bra sidor väger upp att jag ibland låter mina sydländska känslor svalla över. Jag ska laga honom massa fantastiska middagar i vårt nya kök när det är klart. Och då blir jag nog förlåten <3
 
Bilder vill jag inte visa mer nu innan allt är klart, lite hemlisar måste det ju vara!
 
Håll er till tåls, snart är det dags för bildbomb på köket =)
Och då kommer denna lådan att vara uppackad =) =)
 
// Jenny