Fotosession i skogen 🌲

Häromveckan var vi i skogen och fotade lite. Åsa våran granne fotade och jag vallade runt Glimt 😊 Han var jätteduktig!! Svårt att fota i skogen med svart häst....Men många bilder blev jättefina 😃 Lite bättre kvalité kan man önska, men det blir svårt när man får skicka bilderna via massa olika vägar för att få ut dom hit.... Men bjuder på ett gäng av dom ivf oredigerade. Han är allt fin mitt lilla skogstroll ❤

Ledig vecka

Har vart ledig i veckan. Och Jocke har jobbat borta ett par dagar. Så jag har tillbringat en hel del tid med vänner och familj. Vart på Applagården och hälsat på 😃 Ska bli riktigt kul att flytta tillbaka dit!
Sen i torsdags em/kväll var jag med Malin i Gbg och hämtade en väska till henne. Och sen bjöd hon på kvällsmat på ett café, så mysigt att få lite egentid med henne 😍 Minns inte när vi var iväg själva på något senast.... 
Och i fredags vart jag hos Charlie och Ida och lilla Harry och hälsade på. Han är ju så go lille Harry 💙 
Så mkt socialt har jag hunnit med! Det var precis rätt medicin för mig just nu.
Har ju varit hos läkaren med och fått bekräftat det jag misstänkte. Stress och oro till följd av alla saker som vart senaste året.... hon har tagit massa prover och jag ska få lite samtalsterapi. Det känns riktigt bra! Jag hade ju högt blodtryck, vilket jag visste då jag vart så himla stressad den sista tiden. Ska in och ta ett nytt i veckan så får vi se vad det blir. Har försökt att ta det lugnt denna veckan 😊

Idag har vi vart i Kulla och hämtat hö och en del prylar. Jocke, jag och mamma . Så skönt att fått det gjort! Nu har vi hö till pållarna igen. Och sen blir det en dag med 2 släp så är vi klara med all flytt. 
Igår longerade vi hästarna, har ju vart dåligt med motivation sista veckan.... Så kändes skönt att få göra något.
På kvällen åt vi skaldjur i massor 😋 mumsigt! 
Idag har jag och Mor ridit en härlig tur i skogen, härligt väder och glada hästar. 

Brist på bilder nu, så blir på min och Malins fika, skaldjuren från igår och min hallonfrosa från
min hallonbuske.

Dop, Bröllop och Metallica 😃

Här händer det grejer! Jag har inte orkat blogga på ett tag som ni märkt. Jag mår inte toppen just nu. Har fått lite stressrelaterade problem 😢 har nog blivit lite för mkt med brutna ben, njurstenar, och mkt andra saker som hänt senaste året. Ibland kommer det ikapp en fast man tror det är över.... jag har tagit tag i allt jag kan för att förbättra situationen. Så som bett om röntgenbilder för njurarna, bokat läkartid för att få nån koll på mig. Vi har även beslutat att flytta tillbaka hästarna till Applagården. Känns som ett väldigt bra beslut! Närmare, bättre träningsmöjligheter, större hagar, billigare och dom ska ev få ridhus byggt nära snart om vi har tur! 😃
Måste göra allt för att få balans i livet. Blir irriterad på min hjärna som inte fattar att allt är bra nu 😢 men måste väl inse att man är mänsklig och ibland måste man be om hjälp.
Har haft svårt att sova det senaste och aptiten är dålig. Men det gör väl inget, kan ju minska några kg då 😉

Men slut med tråkigheter nu. Igår så var det dop för Harry och vi var gudföräldrar 💙 Han var så duktig den lille prinsen!
Och inte nog med det Charlie och Ida överaskade med att gifta sig 💝 dom var så fina vigseln blev härligt personlig. 
Firade efteråt med middag och tårta. Vi hade dukat och pyntat dagen innan.
Vi kunde inte vara med hela tiden då vi sedan länge bokat Metallica!

Så vi drog direkt dit, med paus för ombyte hemma. En magisk kväll på ett fullsatt Ullevi 63000 var det! Nordiskt metalrekord. Soligt och varmt, glada människor och riktigt bra show! En fantastiskt bra dag alltså. Från början till slut. Sov som en klubbad säl inatt 😴 det var skönt. Ska ju jobba inatt.

Hästarna går lite när det går just nu. Dom är beteströtta  i värmen. Och jag är inte på topp.

Har fått massa fina bilder av Åsa från vår fotosession i skogen. Men kan inte få dom hit ännu 😢 måste lösa det tekniska först. 

Bilder idag blir givetvis på Charlie, Ida och Harry och Metallica.