Stalldag

Idag kom Oliver och Emelie och hälsade på i stallet 💙 Han älskade det! 😃 Han klappade, red på Glimten och Bella, ledde hästarna och tittade på traktorer. Så han kan nog bli en liten stall kille 😘 
Jag red ett pass på banan på en lite matt Glimt. Men Galoppen var jättefin!
Sen hem duscha, till Bollebygd och fixa en present, systemet, sola och handla. Hem igen, göra iordning en presentkorg och baka kladdkakor till stallfesten.

Och sen till stallet igen på vintergrill. Härlig kväll med stallgänget! 
Jo Glimt fick ett täcke i julklapp av Mamma ❤ Jättefint!

Bildbomb på dagen som vart, Hästar, Oliver och festen.

Heldag i stallet!

Igår var jag och red efter jag vaknat. Red ett pass på hackamore. Han var superfin och pigg som attan! Fick flera fina galoppfattningar och han tyckte det var så kul 😃

Sen blev det hem och duscha och åka till svärföräldrarna. Middag, julklappsrace, kortspel och sällskapsspel. Riktigt roligt kväll  😃 Vi fick med oss en hel del roliga paket från racet.
Jag fick ju en slow cooker i julklapp av Mamma. Ska försöka testa den i veckan. Det ska bli väldigt intressant.

Idag åkte jag till stallet kl 11 och kom hem kl 17.15.... låååång dag i stallet! Hade båda hästarna plus att jag klippte Glimten. Har ju skjutit upp det flera veckor så nu jäklar. Han var så duktig 💙 stod som ett ljus hela tiden. Dessvärre blev han ju grå.... Men det visste jag ju. Andra klippningen blir alltid grå 😩 Men han blev ivf spegelblank. Och han ser mkt mer välvårdad ut. Och så slipper han svettas i hagen.
Efter klippning så fick jag brodda då det kommit massa blötsnö i natt. 
Red ett pass på banan men jobbigt när det blir klampar, trots att vi har sulor. Men han känns fin trots att piloten var helt slut i kroppen. Jag kunde inte sitta ordentligt i traven ens. Så fick bli ett kortare pass. 

Pysslade om Bella lite med innan jag åkte och handlade. 
Väl hemma så var jag så hungrig att jag nästan svimmade. Gjorde en snabb köttfärspaj och sallad till middag. Så god blev den!

Nu blir det soffhäng resten av kvällen. Filmer och godis 😄

Bilder ifrån våran julafton som jag visst missat att skriva om....jättetrevlig kväll med goa familjen ❤ Och en på Glimt i bautaknoppar innan klippning idag 😄

God Jul

Då var det dagen före dopparedan 🎅Här har vi hunnit med att ta in gran, slå in paket, grilljera skinkan, gjort pannacotta, och nu är det dax att snart göra lite mini julbord till uppesittarkvällen. Vi ska ju äta kalkon imorn hos mamma så därför ska vi ha lite Jansson,  köttbullar, skinka, krabblåda mm.... 
Ingen julkänsla alls dessvärre....regn och +9 grader!
Jag har vart i stallet idag och ridit med Cia på ängen. Vi bytte häst efter en stund. Det var länge sedan jag red nån annans häst. Winston var så fin att rida! Väldigt roligt att få äran att sitta på honom. Cia är lika restriktiv med vem hon sätter upp på sin häst som jag är.
Idag testade jag att rida på ett hackamore för första ggn . Och Glimten var väldigt pigg idag 😃 Så det var mkt broms. Han svarade riktigt fint efter han känns in sig.
Efteråt så fick han massa julgodis i form av apelsin och äpple. 
Han fick en kutterspånsbal i boxen oxå som sig bör en jul. Massa extra gottis i krubban.
Alla ska ha det lite extra bra på jul 2 och 4 benta ❤

Nu önskar jag alla er en riktigt God Jul 🎅❤