Kämpar på

Jag hade ont imorse. Blir som kramp i njurarna när jag kissat 😕 så tråkigt att inte må bra... hade en halvdålig fm. Försöker alltid tänka positivt men ibland känns det lite övermäktigt! Jag vet det finns dom som har det mkt värre än mig.  Men ibland tycker jag lite synd om mig själv ändå. 
Svårt att hålla humöret uppe när alla roliga saker fortfarande är en bit bort. Men jag skärpte till mig och åkte till stallet och pussade på min häst ❤ passade på att putsa mitt Kandar och lägga ut det på annons.  Samt ett pannband från Kyro. Älskar båda, men måste sälja av lite saker så då fick det som jag inte kommer andvända på länge åka. Om nån köper de vill säga 😉

Kämpade hela vägen hem med ömma njurar och nedstämdhet 😩 faan hatar att bli en gnällkärring!! Men det känns lite tungt nu som sagt. Men jag kommer igen det lovar jag ❤ Nya tag!

Sitter och tittar på Lets dance, lite lagom en kväll som denna.

Mitt Kandar och pannband som ska säljas:


Njursten, ambulans, inlagd och Opererad!

Ja då kan man checka av alla dessa saker från listan. 
Stod färdig klädd i Tisdags för att åka till Mormors 75-års kalas när nånting började mola i rygg/ livmoder typ... 10 min därefter så hugger det till i ryggen och framåt vänster sida!! Jävlar vad ont kan jag säga. Får panik och börjar med att ringa Jocke och be han komma hem. Ringde sen 112 då jag känner att detta kommer aldrig gå bra.... dom skickar en ambulans. Ringer Malin liggandes på golvet vid ytterdörren och säger att jag inte kommer kunna åka med till Mormor. Ringer mamma som oxå som jag misstänkte njursten då hon haft detta. Och även Jocke då 😯 Hon säger ta fram nått att spy i för det kommer nog snart. Sagt och gjort får fram en påse och 1 min senare, fontänspyr jag upp allt i magen! Nu har jag galet ont och Jocke kom hem. Ambulansen dröjer och jag mår dåligt. 
Men dom kommer till slut och dom är så gulliga och stoppar in mig och tar ekg och det var bra. Ger smärtstillande och då dippar blodtrycket på mig. Jag mår bra men dom blev stressade vill jag lova! Blåljus nu och dropp. 
Väl framme så åker jag raka vägen in i ett akutrum. Nu börjar en galet långsam och plågsam väntan på röntgen och prover. Dom gjorde ju inte ett superjobb på Akuten denna dag kan jag säga 😢 ingen som kollar upp en, glömmer skicka mig på röntgen....faaaan! 9 timmar tog det innan jag hamnade på Kava kl 24 på natten. Nu fastande sedan morgonen och skulle fortsätta så, pga risken för operation dagen efter. 
Plågsam natt utan sömn....inget hjälpte. Sen fick jag en operationstid med kort varsel kl 14 igår. Slapp sövas, bara seddering och förberred för narkos. Men lyckades härda ut smärtan så jag slapp sövas 😊
Bättre efter Stenten är inopererad men nu trycker och svider det i nerderdelen. Kissnödig hela tiden typ....jaja bättre än Njursten smärtor. Så nu står jag på väntelista till att spränga bort stenen då den är Stor!! Givetvis med mitt flyt just nu. 
Så om 3-4 veckor ska den sprängas och så ska Stenten tas bort och ny röntgen. 

Ja så nu ligger jag här hemma i soffan och sover mest hela tiden.  Helt slut är jag...fattar inte hur trött man kan bli. Men har ju även fått en monsterkur antibiotika. Så kroppen är väl helt utslagen av alla läkemedel jag fått sista dygnen.

Så nu har jag som sagt var testat Ambulans, inläggning, operation och Njursten.  Och NU räcker det för många år framåt!!!!!!!! Så det så 😬
Tur man har en snäll man som var med mig hela tiden på akuten och hälsade på med förnödenheter igår ❤❤

Bilder får ju bli på hur man ser ut i Lanstingets fina kläder efter op. Och min första måltid efter 36 timmar fasta. Salt risgrynsgröt 😝😝 Usch!

50 Shades of grey

Igår var det då dax att se 50 shades med mina systrar. Roligt att träffas bara vi ❤ filmen var helt ok. Men tror man gillat den bättre om man inte läst böckerna innan. ..M o E hade inte läst, men det hade jag. Dom tyckte om den och jag tycker ok. Men hade kanske högre förväntningar,  men måste säga att huvudrollerna var bättre än jag trodde. Tror andra filmen blir bättre 😊
Efteråt beslutade vi lite snabbt att smita i på Cyrano för en pizza och lite eftersnack. Mysigt och gott! Herregud vad kul att få uppdatera sig lite med skvaller och annat 😄 vi lider ju inte av tunghäfta nån av oss 😁 systrarna högljudd 😍
En riktigt bra kväll blev det! 

Idag var det stallmorgon i racerfart, mamma hade ju jobbat. Så vi gjorde hela stallet på 1 timma. Sen hem och äta frulle, köpte med mig lite gott bröd från Trandared bageri. 

Nu är det lite vila,  sen bär det av till Varberg och Mormor som fyller 75 år! Så vi ska dit och fira henne. Emelie,  Malin,  Oliver och jag ska samåka. Så då blir det lite mer systerhäng ❤ 

Snön har ju vräkt ner stundtals idag!! Herregud vad det snöar. Hästarna såg ut som snögubbar bara efter en kort stund. 
Skönt med halstäcke en dag som denna.