Stickelistick!

Då har man gjort första duschen och herregud vad skönt! Fyllde upp lite vatten och badsalt och satte fötterna i när jag duschade. Jösses vad skinnet bara trillade av 😲 trodde inte jag skulle ha nått skinn kvar efteråt... smörjde massor. Men det är så torrt att det är typ knaprigt ändå. Usch vad äcklig man känner sig. 
Kröp sen ner i nya lakan och kände mig som en ny människa. 
Men stickningarna är fortfarande kvar under foten, när jag försöker sätta i den. Obehaglig känsla som jag verkligen vill bli av med så fort det går! Men antar att hela cirkulationen är kass i det benet nu. Plus att det är helt ovant vid nån belastning, och så är huden helt död....

Idag har jag tittat på världscups dressyr Live på en av alla våra kanaler. Kul att jag får lite nytta av sportkanalerna. Jag säger bara Valegro!!! Han och Charlotte red på strax under 94 % !! Alltså dom är omänskligt bra ❤ Vilket fint ekipage! 

Nu har vi precis ätit förätten en Hallomisallad. Nya favoriten, älskar det med lite balsamico på toppen och lite goda oliver.
Äter förrätt vid kl 16 sen varmrätt vi 19 blir ganska perfekt. Så blir det inte så mkt mat på en gång. Vi äter ju aldrig direkt lunch på helgerna utan gör gärna så här. Så kan man bara fika lite på dagen.
Dagen varmrätt blir Entrecote med klyftpotatis och nån sås.
Fick tag på riktigt fin  Svensk Entrecote i bit. Så det blir några i frysen med 😊
Nu sitter jag och ser på Sunes sommar och njuter av brasan Jocke tänt ❤ Härligt med helg.

Dagens bilder är på salladen, Valegro på Tv:n och brasan.

Avgipsad

Ja då var man av med gipset! Dessvärre är det inte helt färdigläkt 😢 utan måste gå med kryckor nån vecka till. Usch så besviken man blir!! Visste ju att det kunde bli så här och ev kunde det ju blivit operation med. Så detta var ju skönt. Kunna duscha utan problem 😀 Men hatar att inte kunna börja hjälpa till här hemma och i stallet!!! JAG klarar ju av detta nu, så mår inte dåligt för min egen del. Men för mamma och Jocke som får kämpa på några veckor till 😕 kan inte hjälpa att man blir ledsen. Jag vill ju bli bra nu!!! 
Men gud vad fint det är ute nu ❤ snö i massor och nu skiner solen. Men lite jobbigt för mig med kryckor....men åhh så fint! 

Vi var ju i stallet igår och klappade på hästarna. Bella fick testa nya pannbandet. Såå fin hon blev! Glimten får vänta med sitt.

Bilder på Bella i nya pannbandet, lite dåliga bilder i stallet. Och sen några på vårt Sjödal idag ❤

Min kille

Åh vad glad jag är för min häst ❤ Ler fortfarande efter gårdagen! Han ser ut att vara i fin form trots vilan, kan ju vara så att vilan bara har gjort honom bättre. Han rör sig med sånt tryck och fina bakben ❤ Han är häftig när han lägger manken till.
Nu är det bara 2 dagar kvar tills gipset förhoppningsvis ska av. Lite nervös är jag allt. 

Jag har ju fått sålt min sadel med, kändes skönt men lite vemodigt. Älskar ju den sadeln! Den är ju skön och i riktigt fint skick. Hoppas tjejen som köpt den blir nöjd. Hon fick ju ett bra pris, så hon borde bli riktigt nöjd ☺ 

Några mer bilder på Guldklimpen ❤ hans uppsyn kan man inte annat än att älska!!!