En härlig dag!

Idag vaknade man till solsken 🌞 det blir man glad av! 
Började med att vänta ut min sömntuta ( Glimten) som låg och sov. Sen flyttade jag över hästarna till lillahagen, så dom får lite mer mat. 
Fick en bild av Jocke idag på när båda hästarna låg och sov tillsammans ❤ äntligen! Bella tar lång tid på sig att känna sig så trygg att hon kan sova samtidigt som Glimt.

Nu väntar jag på att få åka till Frissan och fixa mitt hår. Som jag längtat!!!
Sen blir det hovslagaren till hästarna ikväll, men det ska mamma  fixa. För vi ska på Bilbingo i Töllsjö, det är första ggn i mitt liv som jag ska på bingo 😄 jag har aldrig spelat bingo varken vanlig eller bilbingo....bara Bingolotto 😉
Det ska bli spännande.

Jag har börjat få ont i min skadade fot igen 😩 vet inte  varför. Har lite ont i lederna över lag just nu. Jäkla skit! Vill inte behöva gå och ha ont när vi ska till Falsterbo.
Jag hade ju hoppas på att bli av med min Stent  innan vi åker med. Men pratade med Urologen idag och jag fick inte tid förrän den 9/7. Så trött på Borås. Dom gör inga ingrepp denna veckan pga dåligt med personal....
Så jag får dras med den jäkla  Stenten i Falsterbo. Mkt kisspauser och tabletter.

En lite dålig mobilbild på pållarna när dom sover ihop kommer här:

Slödag...

Usch vad trist väder idag 😯 regn och grått. Hade inte lust med nått när jag vaknade. Men jag har pysslat lite inne, mockat boxarna och lasttränat Glimt.
Var ensam  idag så det fick bli lite enkelt. Men han gick fint på med mig flera ggr. Sen testade jag att skicka på han och han gick på! Men medans jag skulle springa fram och  beröma så backade han ut 😂 men duktiga kille stannar snällt när han kom av och väntade på mig. Lastade ett par ggr vanligt till och dessvärre halkade han på kanten till rampen en gång och ramlade ner på knä ...Stackaren blev lite rädd och ledsen efter det. Men gick på efter en liten stund. Han har börjat att gå av väldigt sakta och fint, jag kan även kontrollera honom. Så vill jag att han stannar mitt i utbackningen och kommer fram så gör han det. Han kommer bli superduktig det vet jag 💙 
Älskar att träna lydnad med honom, han är så lyhörd och fin!

Imorn blir det äntligen frissan för mig och hovslagaren för hästarna. Så nu ska vi bli fina!

Ikväll blir det en barndoms favorit till middag, fylld barkis. Fyller en barkis med Köttfärs och strör riven ost på. Servera med sallad. Mums!

Lasttränat

Idag blev det lite lastträning med Glimten, vill ju gärna kunna lasta ensam. Han är ju lättlastad när man är 2 . Men vill gärna kunna skicka på honom. Än går det inte då han gärna vill att jag går först. Han måste öva på att gå före mig. Han är  ju lite väl uppfostrad ibland 😉 
Efteråt fick han vara med när  Jocke snickrade ihop trädskydd. Haha Glimt vill vara med hela tiden, han stod med nosen i Jockes nacke hela tiden. Goa killen. Inte ens när han körde sågmaskinen brydde han sig. Min duktiga häst!!

Vi väntar ju på hovslagaren fortfarande. Bellas skor sitter så dåligt nu, så vi vågar inte rida. 
Men nu har vi tränat hjärnan på honom åtminstone.

Åh Mexico 😘