Nu är dom här!

Igår blev det stallmorgon och flytt av hästar. Vi tömde boxarna och packade grejer,  tog ju bara med oss det vi behöver. Skönt att slippa köra så mkt prylar. 
Vädret var ju inte direkt på topp....regn 8 grader och blåst! Men dom blev glada ändå hästarna 😁 båda hästarna gick rakt på transporten och båda åkte så snällt så! Skönt med snälla hästar.

Väl framme så var det bara mat mat mat! Glimt gjorde typ ett skutt sen ner med huvudet. Suck! Inga fina actionbilder här inte...
Imorse när jag släppte ut dom så hoppade Glimten runt lite och hoppade och skuttade. Tjöt och ville busa,  men Bella ville ej vara med 😉 
Vädret är lite bättre idag. Men bara lite. 
Båda såg ut som snöbollar imorse 😃 dom hade nog sovit gott i sina nya bäddar!

Tog några morgonbilder, men bara med huvudet ner på dom.

Sol och goa nyheter!

Idag ringde dom från Sahlgrenska och jag fick en tid den 12 juni! 😃 Så underbart!  Så nu är det nedräkning.
Sen har jag och Emelie och Oliver vart och lunchat och handlat lite presenter.
Vidare till stallet och fixa båda hästarna, mamma har inte kommit hem än. Så jag betade båda hästarna på en gång. Dom äter så fint ihop ❤ äter på samma tuva till och med! Sötnötar ❤ 
Nu blir det hopp i säng en stund,  för nu blir det nattjobb i 2 nätter.
Betesbilder från idag, sorry inte mkt variation just nu.

Lyxigt!

Idag hade jag stallmorgon själv, då Mor flög till Wien för att hämta en bil. 
Släppte ut alla, mockade,  gjorde mat och sopade. Åt lite frukost i sadelkammaren. Hämtade sen Glimt och började borsta honom. Han är så himla blank och fin nu! 
Tänkte ta ett dressyrpass på banan,  men när vi kom dit var V där och tränade för IM så ville inte störa.  Det var full hinderbana framme med... Så vi red ut. Valde att testa Lövåsen, har inte ridit den själv på över ett halvår!! Han har ju vart lite krånglig på Charlies gård. Men nu gick han över efter 3-4 min sakta tvekan. Och det är framgång! ! Duktig kille. Red sen runt lilla Lövåsen och han var så duktig trots anfallande hundar och massa andra farliga saker. På hemvägen tog det lite längre tid men bara marginelt. Så fin kille jag har ❤
Väl tillbaka så fick han beta en stund och gå ut naken. SMHI hade ju lovat inget regn, och mest sol.  Kul att det regnat massor nu när jag kommit hem 😠 Fan smhi går ju inte att lita på alls!! Bella fick med beta lite och gå ut naken.

Så 4 timmar senare åkte jag hem, trött och lite öm i njurarna. 
Så att komma hem till ett nystädat hem. Det är LYX!!!! Åh vad jag är glad för att ha städhjälp! Nu kan jag lägga all energi på roliga saker. 
Och det har aldrig vart så rent här 😃

Igår red jag och Mamma klätterbacken och Drared. Glimten och Bella var superpigga! Härlig kvällstur i solsken blev det. Roligt att vara igång igen. Dessvärre så känner jag av njurkateter när jag rider lite mer....men lite piller så går det över!

Vilar mig resten av dagen nu. Så jag orkar jobba imorn igen.

Nån bild från idag, Glimten späker sig med gräs!