Advent och julbord 🎄 🎅

I fredags var vi och bowlade med Jockes sida av familjen. Roligt med bowling trots jag kom sist 😄 efteråt blev det revbensbuffe, det var gott!

Lördagen var vigd åt adventpyssel,  vi var ute och plockade in 2 minigranar som jag pyntade enkelt med mossa och lite annat. Gjorde även en glascylinder med mossa, hyacint,  äpple, murgröna och kanelstång. Adventsljusstaken köpte jag faktiskt i år.... Visste inte hur mkt tid och lust jag hade 😉

Söndagen var det julbord i Varberg med hela min familj 😃 Mysigt med god mat och massa mingel.

Glimt fick vila igår men annars går han nästan varje dag nu! Så det känns så bra 😊

Avslutningsvis nått tråkigt, jag skulle ju till Sahlgrenska idag och spränga min njursten. Äntligen!! Men imorse när jag startade telefonen så kom ett meddelande på telesvar. Maskinen som dom andvänder har gått sönder så mitt besök är inställt 😢😢 jävla förbannade skit!!!! Alltså känns som det aldrig ska få bli bra med denna njursten 😩 Sen ringde dom tillbaka och säger att den är lagad tills imorn troligtvis men jag är ju speciell då jag har en läkare som måste göra behandlingen.... Och han har inte många tider. Så nu letar dom ny tid och vet ej när det blir 😢 känns inte så kul vill jag lova. 
Men få väl gaska upp mig och hoppas på ett mirakel 😃

Bilder på mina advents uppsättningar, bowling och julbordet 😊