Advent och julbord 🎄 🎅

I fredags var vi och bowlade med Jockes sida av familjen. Roligt med bowling trots jag kom sist 😄 efteråt blev det revbensbuffe, det var gott!

Lördagen var vigd åt adventpyssel,  vi var ute och plockade in 2 minigranar som jag pyntade enkelt med mossa och lite annat. Gjorde även en glascylinder med mossa, hyacint,  äpple, murgröna och kanelstång. Adventsljusstaken köpte jag faktiskt i år.... Visste inte hur mkt tid och lust jag hade 😉

Söndagen var det julbord i Varberg med hela min familj 😃 Mysigt med god mat och massa mingel.

Glimt fick vila igår men annars går han nästan varje dag nu! Så det känns så bra 😊

Avslutningsvis nått tråkigt, jag skulle ju till Sahlgrenska idag och spränga min njursten. Äntligen!! Men imorse när jag startade telefonen så kom ett meddelande på telesvar. Maskinen som dom andvänder har gått sönder så mitt besök är inställt 😢😢 jävla förbannade skit!!!! Alltså känns som det aldrig ska få bli bra med denna njursten 😩 Sen ringde dom tillbaka och säger att den är lagad tills imorn troligtvis men jag är ju speciell då jag har en läkare som måste göra behandlingen.... Och han har inte många tider. Så nu letar dom ny tid och vet ej när det blir 😢 känns inte så kul vill jag lova. 
Men få väl gaska upp mig och hoppas på ett mirakel 😃

Bilder på mina advents uppsättningar, bowling och julbordet 😊

Tränat!!

Idag har vi tränat för första ggn på ett år! Men min skada och sjukperiod  så har vi ju tappat en del tid. Men sista tiden så har vi gjort stora framsteg 😃 Och idag var det dags för första dressyrträningen på över ett år. Vi tränade för Marcus Holst hemma på vår bana. Och det var så roligt och nyttigt!! Tänkvärda saker att träna på. Basic som att flytta för skänkeln,  rakrikta, rida med mål hela tiden. Jag har ju låtit den sidförande hjälpen halka lite efter....i jakten på bärighet och framåtbjudning. Och Marcus vill ju att hästen helt ska bära sig själv. Och det gör Glimten för det mesta 😃🌟 Jäklar så fin han var på slutet!! Så nu ska vi träna på sidförande, framdelsvändningar tills nästa gång. Åh vad roligt att träna igen! 😃 Det behövdes ju verkligen nu kände jag.

Igår tömkörde jag i regnet och han är väldigt fin när jag tömkör.

Nu blir det soffhäng en stund innan det blir kalas för Mamma fyller år.

Bilder på Glimt i dag. Dessvärre inga ridbilder då jag inte hade nån som fotade.

2 år med Glimt ❤

Igår var det 2 år sedan Glimten kom till oss ❤ Vad fort tiden går! Han är den mest underbara häst man kan önska sig 💖 Han har ju en charm och utstrålning som är utöver det vanliga! Och han är så roliga att arbeta med. Han är en riktig fullträff på alla vis som går. Ser fram emot våra kommande år med massa roliga utmaningar.

Gårdagen firade vi i kylan med att rida ett barbacka pass på banan. Första barbackaturen sedan i somras.... Och han var så jäkla fin!!! ❤ Formen var fantastisk, mjuk följsam, bärig och ridbar. Red bara skritt och trav då banan var frusen. Men åhhh vilken känsla ❤ 
Han mötte mig i hagen med en stor pinne hängande i pannluggen 😄 Han är helt obrydd av att han en drygt 1 m lång pinne hängande mitt på huvudet 😁 Min coola kille.

På hemmafronten så var jag och tog prover inför mitt besök på Sahlgrenska. Så nu är det 6 dagar tills jag ska skjuta min njursten. Som jag längtar.
Jag tog även blodtrycket och det var kanon nu!

På kvällen innan jobbet gjorde jag en god middag med kyckling, soltorkade tomater, dill, citron och grädde och creme fraiche. Jennys matblogg kommer receptet ifrån. Jättegott var det. Fräscht som tusan.

Sen blev det jobb. Och jisses vad halt det vart i natt! Isbeläggning på vägarna 😩 Men jag höll oss på vägen ute i Dalsjöfors.

Lite pix på fina killen från igår. Och på våran middag.