Tårtkurs

I Onsdags var jag och Emelie på tårtkurs hos Flickorna i köket 😃 min födelsedagspresent från Emelie och Charlie med familjer ❤ Vi fick lära oss att fylla, spackla och täcka en tårta. Och vi fick göra massa blommdekorationer mm. Väldigt roligt men svårt!!! Min tårta blev väl inte perfekt men ganska nöjd ändå 😊ska bjuda mina jobbarkompisar på den i helgen!

Igår hade jag stallmorgon, lät Glimt vara inne för jag skulle rida. Hade sån tur att Camilla o Agneta med skulle rida. Så jag fick sällskap runt terrängbanan. Så kul tur, Glimt var pigg och gillade att ha sällskap av 2 brudar 😄 Han bjöd på en riktigt härlig galopp med massa motor i en lång backe 😀 Han blir triggade av att ha med några som hänger med honom i backarna.

Efteråt mocka de jag och fixade båda hästarna.
Sen hem och byta om och sen mot Kiropraktorn. Jösses vad skönt det var! Hon är sååå bra M.B jag har knappt nått ont kvar alls nu.

Nu blir det jobb i 2 nätter.

Bilder på min tårta och en på Emelies i sin kartong dessvärre. Så fin blev hennes 💗 och lite från blomsterbakningen.

Kalas igen 😊

Igår blev det en lugn start på dagen. Kollade serier och slappade. Var ganska trött, har ju förkylning i kroppen.
Men på em bar det av till Ida o Charlie för att fira Ida som fyllde år 😃 Det bjöds på hembakat, nomnomnom! Och jag fick mysa med lilla Harry som börjar bli stor 💖 

Sen var det av till stallet för att fixa hästarna, jag hade ju insläpp oxå. Löslongerade Glimt på banan en sväng i mörkret. Han fick galoppera en hel del.

Jo jag har ju inte berättat vad jag fick när jag fyllde år 😉 Jag fick en Sälen resa av Jocke och en popcornmaskin 💖 En vecka till Sälen och bo på Ski lodge! Det ska bli så jäkla underbart!!! 
Sen fick jag en kurs i att göra tårtor hos flickorna i köket ihop med Emelie 😃 Det ska bli så kul! 
Sen fick jag div roliga presentkort, ridbyxor och typ termoridbyxor. Så nu är jag rustad för vintern.

Lite bilder från dit vi ska i Sälen och en på mig på väg till Ida 😄

Tricktränar

Igår var jag seg och hade hemsk huvudvärk 😯 men åkte till stallet på em. Var först och köpte ett nytt täcke till Glimt. Ett 80 g som inte är varken för varmt eller för kallt för denna årstiden. Det satt som en smäck!
Jag orkade inte rida, men tog honom en sväng till banan för att träna lite trick och klicker. Han fattar så otroligt snabbt 😍 han gick rakt upp på pallarna jag lagt ut. Genom att jag bara pekar och ber honom kliva upp. Helt utan grimma eller nån fysisk kontakt!! Trodde inte det skulle gå så snabbt att få han förstå....
Fixade Bella oxå då Mamma jobbar. 

Kom hem och deckade i soffan medan mannen lagade middag 💖 Härligt!

Bilder på Glimt på pallarna och i sitt nya täcke ☺