Full rulle var det här 😊

Igår var jag iväg på utvecklingsamtal på jobbet. Lämnade bilen på tvätt och städ, klar när mötet var klart 😄 så lyxigt!
Sen drog jag och handlade, tog med en lunch från thaien hem. 
Sen kom mamma och vi fixade hästarna och red en sväng till sjön i det fina vädret 🌞 Glimt hade nog gärna simmat lite men jag sa nej 😄 Men han fick gå i till magen och plaska ivf! Härlig tur i solsken.
Glimt låg och sov när jag kom hem vid lunch, brydde sig inte ens när jag körde upp alldeles brevid honom med bilen. Knashäst 😁

Idag började jag med att släppa ut våra hästar kl 6.30 och sen åkte jag till Kullastallet och släppte ut dom hästarna. Vi har ju stall jour där oktober ut... blir lite jobbigt nu när vi ska börja med jour på Applagården med.
Väl hemma igen mocka de jag och gjorde all mat och vatten till hästarna här. 
Sen blev det frulle.

Nu har jag bakat en Morotskaka till fikat. Och snart ska jag göra Soppa till kvällsmat. Det blir en köttfärs och tomatsoppa. Så god!

Tvättar och diskar däremellan.... hehe skönt att må lite bättre så man kan få lite gjort.

Bilder på SlögoGlimt, thaimaten och min kaka.

Jobbhelg

Jobbar ju hela helgen så det blir inte mkt tid över till annat. Igår var min man så snäll att han tog hästarna helt och hållet. Utsläpp, fodring, mockning, byte av hage och insläpp 😀 Han är guld värd min man!!
Så när jag vaknade kunde vi dra direkt till Töllsjö och hämta 1 ton hö ihop med mamma och Gert. Det gick lätt som en plätt när vi var så många! 
Så gött att ha allt hö på plats, så nu är det bara lite prylar och hästarna kvar.
Idag har jag sovit dåligt.... Men har nu vart ute och fixat stallet och borstat lite på Glimt i hagen. Så nu ska jag väl orka jobba sista natten.
Har ju långledigt i en vecka nu 😀

Smygfota lite på Jocke när han tog in hästarna igår .Dom är så snälla och han är så bra med dom 💙
Sen har vi fått lite höstfint utanför stallet, med lite ljung.
Och nån liten hagbild från idag, Glimt gömde sig i skogen innan han såg att jag kom 😃

Hata hata Älgloppor 🔫🔫🔫

Då har man jobbat 2 nätter i gott sällskap! Oj vad bra det gick 😊 Så kul att jobba när allt bara flyter på som det ska.

Igår hade vi ju städhjälp och det var ju kl 8.00 när jag kom hem från jobbet. Tror du inte strömmen hade gått då?! Vi har inte haft strömavbrott på 6 år.... Så stackars I som skulle städa fick kämpa första dryga timman utan el 🙈 men när jag kom upp så var det skinande rent! Han är grym våran I 😊 Kan inte nog säga hur mkt jag uppskattar detta.

Idag har vi ridit ut en bra sväng i skogen, och jäv..r vad mkt Älgloppor det kom!!!! Får panik när dom kryper överallt på både mig och Glimt! 😨 Alltså dom borde utrotas ihop med fästingarna! !!!!! Sicka as till äckliga djur 😬
Så vi fick luskamma hästarna efteråt och jag slängde mig i duschen. Hade en krypande på ryggen! Hua 😲

Nu blir det slapp i soffan med mannen.

Det blommar ganska bra här fortfarande 😉