Morsdag!


 
Idag har vi firat både min och Jockes Mor. Grillade lite på lunchen med Jockes familj i Hedared. Härligt väder med sol och härlig lunch.
Vidare till Målsryd för att fira min mamma med resten av familjen. Härlig kväll med massa tjöt och skratt som vanligt!
 
Innan på dagen så gjorde jag klart allt det sista i stallet. Dammsugade  sadelkammaren och dammade allt inkl fönster och dörrkarmar. Skruvade ihop min nya grep som är Cerise!
Sen skurade jag broräckena på vår väg, dom är ju vita och vill ju att allt är perfekt nu när allt annat blivit så fint.
Jocke körde röjsåget så nu är det så fint här så =)
 
Bjuder på några bilder från mitt pass på banan igår. Åsa fotade lite och vi fick några bilder. Jag ser ju galen ut som vanligt ;) 
 
 
 
 

Trädgårdsfix!

Idag har vi haft fullt fart här! Startade dagen med att åka och köpa krukor på På pall och sen till Olsfors och köpa massa blommor att plantera i dom. 
Hem och ut och plantera och ställa ut krukor och ett litet fågelbad som vi gjorde av ett brickbord. Blev riktigt fint!
Jäklar vad nöjda vi blev med resultatet. Så himla fint runt huset nu. Rent snyggt och inte massa ogräs och skit. 
Sen planterade vi lite i grönsakslandet med. Men i år satte jag bara morötter och dill. Jordgubbar har vi ju med och rabarber.

Sen ringde jag Åsa och frågade om hon ville åka med till stallet. Det gjorde hon gärna. Så vi drog en sväng till stallet och jag red på banan så Åsa fick se oss live. 
Glimt kändes riktigt fin och pigg. Trots att dom sover ute. 
Nu är jag hemma och ligger och vilar lite då mina njurar spökar lite.... fan!! Är så jävla trött på att få ont när jag håller på. Nu får dom fixa mig annars!!! 👹👊

Tog lite bilder på huset och alla krukor och blommor. Ingen sol dessvärre...

Full rulle och sovit ute 😴

Igår red jag barbacka, red runt hagen och kollade staketet. Och sen ett pass på banan. Glimten var duktig och jobbade mestadels i trav, nån kort galopp blev det med. Riktigt fin i formen var han.
Dom fick ju sova ute inatt för första ggn nu i natt. 

Idag har jag och mamma kört hårt ifrån morgonen. Började med att åka och köpa och lasta massa spån. Sen till Bollebygd och köpte 160 kg havre. Där fick jag och bilen bekänna färg. Brant grusbacke med tvär kurva gjorde att vi blev ståendes.... Fick backa hela backen med 90 graders kurva med släpet. Det var spännande då det var första ggn med nya bilen.
Så var rätt stolt när jag kom ner!
Sen körde vi havre ner för backen med säckakärra. 
Vidare hem till mig för att tömma Bellas box, fylla upp nya bäddar. Bära spån och vattna, damma och sopade stallet. Så nu är det tipptopp och klart för hästarna ska komma 😃

Vidare till Applagården och köra in havre på logen.
Sen fick Glimt jobba i corallen, han var väldigt pigg och arbetsvillig för att ha sovit ute!

Nu är jag hemma igen och ska ha lite fredagsmys med mannen. 
Till middag ska det bli hemgjord Tommyspizza. En specialare med senapssås, fläskfilé, bacon, champinjoner, lök, tomat och ost. Väldigt god och lite annorlunda Pizza.