Finaste Glimten

Nu har jag inte skrivit mkt om hästeriet det sista.... ledsen för det! Men har varit så mkt annat kul som hänt. Men Glimt arbetas nästan varje dag nu, och han börjar komma i form!
Vi jobbar med tömkörning, dressyr på äng och bana, klättring, lite trick och coralljobb. Vill variera så mkt som möjligt när vi tränar. Har inte ridit ut så mkt då det vart älgjakt. Men vi har ju så bra möjligheter att variera ändå på Applagården.

Tycker att traven börjar bli väldigt fin nu och vi jobbar med att ta lite större kliv och kunna reglera. Skritt jobbar vi med bakdelsvändningar, skänkelvikningar och har börjat kika på lite öppna.
Galoppen har blivit så mkt bättre! Fattningarna sitter nästan jämt och Galoppen i sig är fin och balanserad. Men vi har lite kvar med formen att gå... Men har inte brytt mig om vart nacken är när Galoppen för övrigt känns bra.
Massor av övergångar i alla gångarter jobbar vi alltid med.
Tömkörningen är han fantastisk i och vi kan till och med köra lite sidvärts på bra dagar nu! 🌟 Men jag behöver bli bättre på detta för att riktigt få till det.

Vi skodde båda hästarna i veckan, så nu är snöskor och broddhål på plats. Så skulle Vintern komma är vi redo!

Igår lekte vi på banan med hästarna lösa. Trodde min kille var lite trött....Men så var inte fallet! Jisses vad han sprang och showade 🌟
Fick ett gäng fina bilder med mobilen, dock inte toppkvalite då jag zoomade lite.

Jo jag har beställt ett Lila pannband ifrån Psofsweden. Deras nya vinterkollektion 💜 Älskar det! Hoppas det kommer idag.

Nu blir det jobb hela helgen för mig och vila 2 dagar för Glimt. Nu ska vi ju stärka om klockorna med....suck! Hatar att jobba den långa natten 😣 Och gillar inte att det blir så mörkt på EM!

Oredigerade mobilbilder från igår på finaste Killen.