Finaste Glimten

Nu har jag inte skrivit mkt om hästeriet det sista.... ledsen för det! Men har varit så mkt annat kul som hänt. Men Glimt arbetas nästan varje dag nu, och han börjar komma i form!
Vi jobbar med tömkörning, dressyr på äng och bana, klättring, lite trick och coralljobb. Vill variera så mkt som möjligt när vi tränar. Har inte ridit ut så mkt då det vart älgjakt. Men vi har ju så bra möjligheter att variera ändå på Applagården.

Tycker att traven börjar bli väldigt fin nu och vi jobbar med att ta lite större kliv och kunna reglera. Skritt jobbar vi med bakdelsvändningar, skänkelvikningar och har börjat kika på lite öppna.
Galoppen har blivit så mkt bättre! Fattningarna sitter nästan jämt och Galoppen i sig är fin och balanserad. Men vi har lite kvar med formen att gå... Men har inte brytt mig om vart nacken är när Galoppen för övrigt känns bra.
Massor av övergångar i alla gångarter jobbar vi alltid med.
Tömkörningen är han fantastisk i och vi kan till och med köra lite sidvärts på bra dagar nu! 🌟 Men jag behöver bli bättre på detta för att riktigt få till det.

Vi skodde båda hästarna i veckan, så nu är snöskor och broddhål på plats. Så skulle Vintern komma är vi redo!

Igår lekte vi på banan med hästarna lösa. Trodde min kille var lite trött....Men så var inte fallet! Jisses vad han sprang och showade 🌟
Fick ett gäng fina bilder med mobilen, dock inte toppkvalite då jag zoomade lite.

Jo jag har beställt ett Lila pannband ifrån Psofsweden. Deras nya vinterkollektion 💜 Älskar det! Hoppas det kommer idag.

Nu blir det jobb hela helgen för mig och vila 2 dagar för Glimt. Nu ska vi ju stärka om klockorna med....suck! Hatar att jobba den långa natten 😣 Och gillar inte att det blir så mörkt på EM!

Oredigerade mobilbilder från igår på finaste Killen.

40 års festen

Då har man fyllt 40 år! Och det har varit en fantastisk helg!!! 💞💃🍾
Jag och Jocke har dekorerat hela lokalen själva. Och jag blev riktigt nöjd med hur det blev! Maten hade vi beställt på Citygross. Beställde en stor buffé med massa olika kött, lax, kallskuret, frukt och grönt i massor. Till blev det potatisgratäng, ost, kex och bröd.
Väldigt snyggt upplagt och gott!
Även tårtorna hade jag beställt där, swarchwald tårtor blev det.

Och festen blev jättelycklig, vi hade så himla roligt och festade långt in på natten! Så lite trött var man igår.... 😉
Men vi städade lokalen med hjälp av mamma och Jonas så det gick så bra!!

Och vi hade ju hjälpa med att duka av och sköta disken av Elin och Alicia. Fantastiskt lyxigt att kunna njuta av sin egen fest 💞
Kan inte med ord beskriva över hur glad jag är över min familj och mina vänner som gjorde denna kväll oförglömlig!!! Tack!!!!!
Jag fick massor av fina presenter. Upplevelser, smycken och inredning. Helt i min smak allting 💞
Inte mkt bilder förutom på min dukning då min telefon låg nästan hela kvällen.

Men här kommer lite...

Förberedelser!!

Nu har vi fullt fokus på min 40 års fest som är i helgen som kommer. Ska bli så kul!
Det är dukningen som ligger i fokus nu. Jag älskar ju att duka fint och har mkt idéer. Som tur är har jag världens bästa man som ställer upp på att fixa allt som behövs ❤

Helgen som varit har vi vart i Gbg och kollat på Rock of 80's och bott på Gothia. Det var den roligaste kvällen på mkt länge!!! Herregud vad bra show det var!!!
Alltså jag sjöng med dig alla låtar i 3 timmar. Helt ljuvlig dag kväll med god mat, bra show och bästa sällskapet ❤
Detta var ju min present från Jocke.

Har ridit mkt oxå, och Glimt är riktigt fin nu. Har även hunnit med att klippa Bella i Söndags.
Jag hann även med att passa Oliver i Söndags kväll. Så mysigt att få lite egentid med honom ❤ Han är ju en fröjd att vara med! ❤

Har jobbat 2 nätter nu och idag gick jag av och hade tid hos min frissan kl 13.30. Och jag har färgat och klippt. Blev riktigt nöjd!! Lade mörkt i botten och sen har vi ljusat upp längderna. Så kul att få känna sig fin!

Nu är det utbildning i Hot och våld imorgon. Sen blir det stallet och ridning.

Bilder från helgen, Glimt och mitt nya hår.