Höst

Nu är hösten här och vi har haft lite frost här inatt. Annars har vi ju haft en riktigt fin och varm höst. Och solen skiner idag igen. Underbart!
Ledig helg har vi nu och planen är att vi ska hinna med lite fiske ev och sen blir det stallet. Lite matlagning och ev grill.

Igår köpte jag så galet fina rosor ❤ 2 olika sorter i olika Orangeafärger och former. Köpte 30 st så det blir en rejäl bukett! Fullkomligt älskar denna buketten!! Man kan inte bli annat än lycklig när den står på bordet.

Vi har hunnit med lite myskvällar med eld i brasan, skaldjurskväll i torsdags, och hemgjord tortilla Pizza med mozzarella, parmaskinka, Oliver och pesto. Har gjort massa god råkostsallad som vi åt till oxå. Gott och nyttigt!!

Glimten är rolig att rida nu. Vi jobbar på med igångsättning. Klättrade och intervalltränade igår, tömkört i förrgår. Han jobbar väldigt fint i allt jag ber honom om ❤ Både jag och han är taggade att komma igång tror jag. Dom sover ute ännu. Men han känns ganska pigg ändå!
Vi passar på att njuta lite av att slippa in och utsläpp ett par dagar till....

Lite bilder på min rosor, havskräftorna och våra pizzor.

Full fart!

I helgen har vi hunnit med mkt här. Hästarna har flyttat tillbaka till Applagården i Lördags. Allt gick superbra! Snälla hästar som åker så fint. Dom går ute ännu även där, så fint väder så dom får sova ute ett tag till. Dom står själva i en angränsande hage till flocken än så länge. Vill att dom ska få känna in sig lite innan dom släpps ihop...
Har tömkört honom både Lördag och Söndag. Söndagspasset var kanon med en laddad Glimt! Han känns jättefin trots att han vilat massor sista veckorna.
Fotade bara lite på lördagen dessvärre.

Här hemma har Jocke fixat hela helgen. Han har plockat ner staketet, kört betesputs, trimmer, gräsklippare och gjort allt klart för hösten 😍 Det är så fint här nu!
Igår kom Emelie, Henrik och Oliver på lite middag. Jag hade gjort Pulled Pork med tillbehör. Och dessert blev en bärpaj med havregryn och digestivesmul. Helt utan vanligt mjöl och den blev riktigt god!!

Oliver var redo att hjälpa Jocke här på gården med snickarkläder och verktygslåda 🔨🛠💙 Han bankade och skruvade på allt han kom åt. Så söt så man dör!! 😍
Härlig kväll em.

Nu är det jobb igen 3 nätter som gäller.

Lite bilder på hästarna, Oliver och nån bild på fredagsmyset och Pulled Pork in The making.

Mår bra trots mina stenar!

Har jobbat mkt nu det sista och har börjat komma igång med promenader. Äter bra mat med mindre kolhydrater och kroppen känns riktigt bra ❤
Vädret är toppen med sol och värme 🌞 Hösten är allt bra när den är så här! Imorgon ska bli 25 grader varmt och strålande sol 🌞 Tur man är ledig.

Hästarna mår bra och går mest i hagen just nu.... sover ute än på nätterna då det är så gott väder. Dock inne inatt som var då det var nere på 1 grad här!
Ska sätta igång honom ordentligt nu när vi flyttar tillbaka till Applagården till helgen. Längtar till mer ordnade former.

Igår var jag och Mor och körde hö och och spånade upp Bellas box. Min är inte klar än så ska försöka fixa den imorgon.
Vi köpte små balar hösilage och vanligt hö, så vi ska klara oss både i höst och till våren. Köper av han som levererar vårt vinterhösilage. Han har bästa fodret i hela vårt område! Så himla fint kvalité foder. Känns riktigt bra att fodra med det.

Jocke har grejat i trädgården när jag var i stallet. Har rensat allt ogräs i singlet, betesputsat hagarna, klippt ner buskar och klippt gräs och gjort så fint ❤

Idag har jag vart på Sahlgrenska och skjutit mina stenar som blev kvar efter min förra sprängning. Suck! Det gick bra denna gången med och dom försökte skjuta båda stenarna direkt idag. Dom är fantastiska! Får hoppas jag kan få vara stenfri en liten period nu åtminstone... verkar svårt dessvärre 🙁
Håll tummarna!

Lite bilder på Glimt och Bella, mina promenadvägar och lite matbilder. Gör massa matlådor nu så man alltid har nått bra att äta 😊