Full fart!

I helgen har vi hunnit med mkt här. Hästarna har flyttat tillbaka till Applagården i Lördags. Allt gick superbra! Snälla hästar som åker så fint. Dom går ute ännu även där, så fint väder så dom får sova ute ett tag till. Dom står själva i en angränsande hage till flocken än så länge. Vill att dom ska få känna in sig lite innan dom släpps ihop...
Har tömkört honom både Lördag och Söndag. Söndagspasset var kanon med en laddad Glimt! Han känns jättefin trots att han vilat massor sista veckorna.
Fotade bara lite på lördagen dessvärre.

Här hemma har Jocke fixat hela helgen. Han har plockat ner staketet, kört betesputs, trimmer, gräsklippare och gjort allt klart för hösten 😍 Det är så fint här nu!
Igår kom Emelie, Henrik och Oliver på lite middag. Jag hade gjort Pulled Pork med tillbehör. Och dessert blev en bärpaj med havregryn och digestivesmul. Helt utan vanligt mjöl och den blev riktigt god!!

Oliver var redo att hjälpa Jocke här på gården med snickarkläder och verktygslåda 🔨🛠💙 Han bankade och skruvade på allt han kom åt. Så söt så man dör!! 😍
Härlig kväll em.

Nu är det jobb igen 3 nätter som gäller.

Lite bilder på hästarna, Oliver och nån bild på fredagsmyset och Pulled Pork in The making.


Kommentera här: