London

Så är vi hemma och kommit igång med jobbet efter vår London weekend. Vi har haft en fantastisk weekend i London 💝 Vi bodde på bästa läget på Oxfordstreet! Med gångavstånd till Hyde park, Madame Tussaud, Buckingham Palace, Big Ben mm... Vi har hunnit shoppa, gå sightseeing, vara på Madame T och äta god mat. Helt underbart väder har vi haft! Vår ❤❤ 

Vi har haft så kul och sett så mkt! 
Jag låter bilderna tala istället för massa text.
Elsa var så nöjd tror jag med sin resa och det har vart så kul att vara tillsammans med dom ❤


Herr blå 💙

Igår firade vi Harrys som fyllde 2 år på påskafton ❤ God fika blev det med 😋


Efter kalaset drog jag till stallet och började med storstädning av min häst! Han hade rullat sig i lövhögen igen. Hela svans och manen var full av löv och pinnar och skit! 
Så fäller han med, så borstade lääänge.
Tänkte att nu när han är så fin får vi snygga till oss lite med nått nytt från garderoben. Fick bli det nya blåa kittet från Hkm. 
Han blev så snygg i den färgen. Den förstärker ju hans svarta färg.
Red ett lite kortare pass på 30 min på banan. Han var superfin och vill därför i te nöta. Han har ju jobbat ganska ordentligt sista veckan. 

Fick några bilder på honom, dessvärre inga superbra bilder... Men ni ser ivf hur han blev i det blåa 💙

 

Påsk

Nu är det redan Påsk! Tiden flyger iväg! Jag har inte bloggat på länge såg jag. Jag har inte haft ro att sätta mig ner. Haft mkt kul för mig. Elsa o Moa sov över natten Måndag till Tisdag. Så mysigt att få ha dom ❤ Vi åt tacos, kollade film, var i stan och shoppade, lunchade och var i lekparken i stadsparken.

Dom är ju en fröjd att vara med underbara finaste tjejerna ❤❤❤

Sen har jag jobbat förra helgen och Ons och tors. Är förkyld igen så det tog på krafterna att jobba. Men gick bra ändå. Fina kollegor!

Glimt har gjort mkt denna veckan, vi har gympat på lina med upphöjda cavalletti och studs.  Han är så duktig!
Sen har jag dressyrat några dagar, han är gudomlig att rida nu. Testade att rida på ett annat bett jag inte haft på 1.5 år. Ett kimblewick. Och jösses vad fin han blev. Kunde rida med nästan inga hjälper alls!! Han bär sig själv han är stark och har mer motor. Allt går så bra nu. Sidvärts, skolor fattningar och galoppen är så fin! Som en ny häst ❤ Visst vi har mkt kvar att jobba på men vi har tagit ett stort steg upp i trappan.

I fredags löshoppade vi med hela stallet. Och Glimt var så duktig!!! Hoppade klockrent och löste en 3 komp utan problem. Hoppade en oxer på 90 cm som högst. Ville inte ta för mkt då han inte hoppat på ett år. Han tycker det är så kul.

Igår red jag ut med J o A vi red klätterbacken upp och ner och Götebackavägen i trav och galopp. Pigga hästar och härligt väder. Det märks att Glimt har fått mkt bättre kondis och styrka nu. Han blir inte ens varm efter en sån runda nu.

Igår var vi hos bästa vännerna på Getterön. Dom har husvagn där. Rolig dag med god mat och massa skratt 😃 Vi åkte hem på sen kvällen då vi ska fira Harry som fyller 2 år idag. Han fyllde igår men vi ska fira honom idag.  
Sen blir det ridning på em. 

Lite bilder från gångna veckan.