EM Shopping

Jag har nu hunnit med att sälja den gamla hästtransporten. Gick så bra så! Många som ville ha den. Skönt! Känns lite konstigt när den åkte iväg... 

Sen blev det en extra natt för mig i Söndags natt med. Hade en kollega som fick ryggskott och jag hoppade in då det inte fanns några vikarier. Skönt med lite extra pengar 👍

Helgen var lugn med ridning och lite god mat mm. 
Jag har ridit och tömkört varje dag nu. Glimt är riktigt fin! Han har tappat alla sommarkilo nu. Han är snart i topptrim!

Igår åkte jag och mamma till Gbg och gick på mässan. Inte jättestor direkt... men jag hittade det jag var sugen på. Eskadron nya höstkollektion Platinum Edition. Så galet snygga schabrak!!! Jag blir galen vill ha ett av varje!! 😄 Men här ju dreglat på ett blankt grått med brodyr och mönster. Så jag valde det till slut. Köpte dom ursnygga lindorna med mönster i tyget till oxå. Snyggaste lindorna jag sett. 
Vill gärna ha det kittet i Blackberry färgen med! Det är så snyggt. Men köpte det inte. Ångrar mig nu.
Köpte ett par vita boots i riktigt bra kvalité med. Inte ofta man hittar XX-L boots i bättre kvalité.
Sen blev det ett par nya lädertyglar i softymodell ifrån Psofsweden. Stog och höll i det gråa pannbandet ifrån som oxå. Men hoppade över det 😉 Älskar ju matcha... men man får lägga band på sig ibland.

Idag är det strålande sol liksom igår. Underbart med fint väder nu igen. 

Nu blir det jobb i 2 nätter igen. Och Apt ikväll innan jobbet. Första med nya cheferna. 

Lite bilder på shoppingen. Och en fin regnbåge som visade sig här i Söndags.