EM Shopping

Jag har nu hunnit med att sälja den gamla hästtransporten. Gick så bra så! Många som ville ha den. Skönt! Känns lite konstigt när den åkte iväg... 

Sen blev det en extra natt för mig i Söndags natt med. Hade en kollega som fick ryggskott och jag hoppade in då det inte fanns några vikarier. Skönt med lite extra pengar 👍

Helgen var lugn med ridning och lite god mat mm. 
Jag har ridit och tömkört varje dag nu. Glimt är riktigt fin! Han har tappat alla sommarkilo nu. Han är snart i topptrim!

Igår åkte jag och mamma till Gbg och gick på mässan. Inte jättestor direkt... men jag hittade det jag var sugen på. Eskadron nya höstkollektion Platinum Edition. Så galet snygga schabrak!!! Jag blir galen vill ha ett av varje!! 😄 Men här ju dreglat på ett blankt grått med brodyr och mönster. Så jag valde det till slut. Köpte dom ursnygga lindorna med mönster i tyget till oxå. Snyggaste lindorna jag sett. 
Vill gärna ha det kittet i Blackberry färgen med! Det är så snyggt. Men köpte det inte. Ångrar mig nu.
Köpte ett par vita boots i riktigt bra kvalité med. Inte ofta man hittar XX-L boots i bättre kvalité.
Sen blev det ett par nya lädertyglar i softymodell ifrån Psofsweden. Stog och höll i det gråa pannbandet ifrån som oxå. Men hoppade över det 😉 Älskar ju matcha... men man får lägga band på sig ibland.

Idag är det strålande sol liksom igår. Underbart med fint väder nu igen. 

Nu blir det jobb i 2 nätter igen. Och Apt ikväll innan jobbet. Första med nya cheferna. 

Lite bilder på shoppingen. Och en fin regnbåge som visade sig här i Söndags.


Full rulle...

Har jobbat 2 nätter och gick av igår.  Ledig helg och långledig!!! Så jäkla skönt ska det bli!!

I veckan har  i varit på Applagården och ridit lite dressyr jag och Glimt. Han är så himla fin att rida nu. 
Bella har fått på sin tappade sko. Så nu är hon fin igen.

Började helgen på bästa sätt igår, uteritt med Glimt. Han är så fin att rida nu!
Avslutade dagen med tacogratäng med sallad och hemgjord jordgubbsglass. Gott!
Idag körde jag igång med projekt fota och lägga ut trailern. Så nu ligger den ute till salu. Redan fått några napp. Får se vad som händer.
Jag har även vårt och lämnat mammas sadel till en tjej som ska prova den. Så kanske den blir såld med 👍 En superfin sadel till mkt bra pris. Så den som köper gör en bra affär.

Har vart och handlat nu med. Så ny kan vi bara njuta av resten av helgen. Ska rida i em tänkte jag. 

Ikväll blir det bakad potatis med hemgjord räkröra. 

Lite bilder på Glimten och Bella mm 💙


Sälja transporten

Jag har jobbat hela denna helgen som varit. Så inte mkt aktivitet här på bloggen. Förr veckan hann jag ivf med en lunchdate med Emelie och barnen ❤ Vi gjorde stan och tog en lunch på Thai Silk. Och efteråt tog vi lekparken och leksaksaffären där Oliver fick en ansiktsmålning.  Han blev så söt! Amanda är ju världens snällaste bebis!! ❤ Bara sover äter och ligger och kikar. 


Jag har tömkört och ridit ut lite. Vi går på halvfart nu. Men ska sätta igång mer nu!

Vi håller på att fixa transporten lite med inför försäljningen. Jag har oljat in den efter att Jocke tvättat den. Blev riktigt bra. Den kanske inte är världens snyggaste, men det är en jäkla bra transport! Hästarna åker mkt bra i den den ligger stadigt på vägen. Har aldrig krånglat!! Så den som köper får väldigt mkt trailer för pengarna.

Har även vart på Applagården och målat lite igår. Så där är det nymålat och fint i hela stallet snart. Så hästarna får det fräscht till hösten. 

Vi har ju kört hö oxå. Hämtade ett släp i Töllsjö i förra veckan. Körde det mesta till Applagården men en del hit med. Jag stödfodrar ju lite då vårt bete är magert! 
Och höt vi köpte var toppkvalitet!!! Nog det finaste höt på länge. Känns bra!

Lite bilder på trailern, Oliver och Amanda och nån på Glimt i Ljungskogen från igår. Det blommar så fint i skogen nu!