Julen 2017
Oj då var det snart ett nytt år! Har inte bloggat på länge då jag ej blivit vän med nya appen till blogg.se. Har krånglat en del för mig så jag har lagt ner det ett tag .
Men julen har varit bra och jag har ju jobbat hela julen i år. Så känslan blir inte riktigt detsamma. Men vi hade en mysig julaftonskväll hos Malin med hela familjen.
Orkar inte skriva om allt som hänt dock. 
Har ivf hunnit ta lite fina julbilder på Glimten och Siddy. Det har ju kommit snö innan jul som dessvärre försvann innan julafton. 
Glimt har dessvärre fått hosta sista veckan. Så han har fått vila och gå i en lite mindre hagen ihop med Siddy som sällskap. Och dom leker så bra ihop. Riktigt söta är dom!
Nyåret kommer firas med bästa vänner. Och god mat och umgänge.

Sen bär det av till Sälen om en vecka. Det ser jag fram emot.
Nu blir det lite bildbomb från julen. Mkt häst och lite miljöbilder.Vila i frid Annabell ❤

Då har det tunga beslutet att ta bort vår älskade Annabell kommit. Vi var ju hos veterinären för drygt en vecka sedan och röntgade. 

Och i samråda med vet så blev det som vi kännt på oss. Att Annabell ska få somna in och bli en #änglahäst med våra andra ❤ så otroligt jobbigt beslut!! 
Men hon ska slippa ha ont!!

Hon har ju varit i familjen i 19 år och vi har haft henne i omgångar Jag, Mamma och Emelie. Hon har varit en sån träningskompis, barnhäst, unghästfostrare, bästa vän och alldeles underbara ridhäst!! ❤ Så arbetsvillig och pigg och Glad!
Med en liten räv bakom örat.

Kan skriva hur mkt som helst om henne. Men det får bli bilder istället.

Du kommer vara så saknad och älskad för alltid Annabell ❤❤❤

Tack för dessa 19 år hjärtat ❤