Sjödal ❤

Älskar verkligen vårt ställe på vår sommar ❤ det är så vackert här nu!!

Allt är grönt och blommar. Vi har njutit torsdag fredag och lördag i solen. Ätit ute, haft filmkväll på altanen, vart på blommigt och prickigt och shoppat lite. Blev ett nytt ljus ifrån Voluspa 😍 och en klänning till mig! Sen hade vi beställt lite grejer på nätet. En doft var till mig och Jocke. Båda var supergoda!! 
Jag har även beställt ett par coral färgade Superga sneakers. Helt underbara! Dock har jag klantat till det och råkat beställa 2 identiska par av dom 😂 så ett par får gå i retur.

Glimt mår bra och dom sover inne några dagar till på nätterna. Vill ju vänja in dom sakta vid gräset. Bella är ju så känslig med. Men dom äter gräs hela dagarna nu; Bella har ju greenguarden på hela tiden ute. 
Glimt har faktiskt gått ner en hel del i vikt sista månaden. Så bra!
Och jag rider på, mkt dressyr på banan och på ängen. Han är superfin att rida nu 😍
Imorn är det dags för nya skor för båda hästarna. Skönt då han växt så mkt i fötterna.

Jag är ledig några dagar nu har jobbat 3 nätter nu. Ska jobba kommande helg igen... jobbar helg jämt. 

Jo vi var på morsdag middag i söndags hos mamma. Och Harry och Oliver åkte bil tillsammans så söta 😍

Bilder på Glimt, vårt hus med omnejd, vår hängmatta på plats under äppelträdet, våra paket

 och Oliver och Harry.


Sommarfeeling 🌞

Helgen som var har varit ledig. Första på länge 😃 Vi har njutit ute på vår uteplats och grillat varje dag. Ätit frukost ute och bara njutit av vårt fina hem ❤ 

Älskar detta väder!
I Söndags kom Emilie, Henrik och Oliver och åt lite lunch och fika. Mysigt!

Det växer bra i vårt grönsaksland och potatisen kommer bra. Så härlig känsla att se allt spira.

Vi har även bytt hage på hästarna. Dom har fått komma ut i en gräshage nu och det känns bra. 
Jag har jobbar på med klättring, galoppträning, hoppning och coralljobb med Glimt. Han jobbar på med bra energi och kraft just nu! Så roligt ❤

Han gör mig verkligen glad och stolt varje dag den hästen. Han tar hand om barn djur och människor. Vi har ju lilla Ofelia Tessans lilla tjej i stallet. Och Glimt låter sig bli klappad och delar även ut försiktiga pussar ❤❤ han är så go!

Jag jobbar nu 5 nätter denna veckan. Jobbar mkt just nu. 

Bildbomb ifrån helgen 🏡


Gå ur Kommunal!

Ja då har jag äntligen gått ur Kommunal!! Har pratat om det en längre tid, men ej fått tummen ur... Känner ju att dom inte gör nått för sina medlemmar i Borås stad! 

Dom har godkänt 9 timmars pass natt. Alltså vi får jobba ännu fler nätter för mindre lön. Resurspass som innebär att vi kan hamna var som helst i kommundelen och jobba. Dom har godkänt ensamarbete i vårt granndistrikt. Snart är vi säkert där oxå... vi har fått varannan helg istället för 2 av 5. Listan kan göras lång vad dom har godkänt sista året. 
Jag anser att man måste visa sitt missnöje och gå ur Kommunal. Skulle dom skaffa sig lite stake och göra nått rätt för oss får man väl tänka om senare. Men just nu känns det som jag kan göra nått vettigare med dom 400 kr skattade pengar i månaden! 
Så tack för dessa 23 år en kommunal nu tackar jag för mig.

Annars är allt bra här 😉
Här nu satt igång Glimt lite lätt. Tömkört ett pass, dressyr ett pass och idag har vi kört upphöjda cavalletti på lina. Bra träning för magmusklerna!
Så kul att vara igång igen.

Betar han i snöre lite varje dag då det knappt finns gräs i hagen. Vill ju inte han ska få en chock sen när vi byter hage. 

Missan kom och ville rida lite på Glimt när han betade idag 💖 dom är så söta ihop!