Sjuk 🤒

Suck då var man deckad! Har jobbat med sjuka kollegor länge och klarat mig, trodde nästan jag var immun 😉 . Men nu gick det inte längre. Fick ont i halsen i förrgår och feber igår. Så nu ligger jag i soffan och vilar. Har så mkt snor i huvudet att jag knappt hör nått 😜

Hatar att vara sjuk!! Och jag som skulle jobba hela helgen med... blev tvungen att sjukskriva mig. Jobba med feber och så här ont i lederna gör jag inte. Vi ska ju åka till Grekland om en vecka med. Så vill bli frisk tills dess. 

Jag skulle ju träna igår, men fick ställa in det med. Så trist. Men har bokat ny tid när vi kommer hem från resan. 
Glimt har fått jobba bra annars. Klättrat, hoppat på lina, ridit ut och tömkört. Han är så fin nu. Igår fick han rasta sig själv i corallen. Fick lite fina bilder.

Vi har även hunnit med en tapaskväll förra helgen med Goa vänner. Gjorde en liten höstdukning. 
En rolig kväll som alltid med bästa sällskapet!

Nä nu får det bli bilder 😙Glimt har hoppat

Då har ännu en jobbhelg passerat. Känns som man inte gör annat än jobbar helg nu! Varannan helg är ett helvete att jobba!!!

Tur man har Goa kollegor som gör det lätt att jobba. S hade gjort en smaskig cheesecake till fredagnatten. Så god!

Idag är städdag härhemma. Så jag har vart och handlat, och gjort stallet nu på morgonen. Sen har jag hunnit med att göra lingonsylt, mjuk pepparkaka. Sen blir det pannbiff till middag idag. 

Ska åka och rida i em då det ösregnade imorse när jag var i stallet. 
Igår red J i stallet Glimten så deras Shalle är skadad. Så fick hon testa min Klimp. Dom fick rida lite cavalletti och sen tog dom några hoppsprång!! J gillar att hoppa och Glimt med. Dom var så duktiga!! Så hon ska få hoppa han nån mer gång så vi. Så slipper jag... jag är ju inte jätte pigg på att hoppa. 

Lite bilder på min lingonsylt, pepparkaka, höstkrukan utanför dörren och Glimt och J i att språng ❤ och cheesecaken från jobbet.

Äntligen dressyrträning!!

Igår var det dax för säsongspremiär för dressyrträning! Vi åkte till Borås ridhus och jag tränade för D.R var några år sedan jag red för honom. Så rolig att träffa honom!! Han är så inspirerande och glad. Jag blir så glad av att rida för honom! Och han satte fingret på vad vi behövde arbeta med direkt. Vänster bak måste in under honom bättre och jobba med att forma igenom kroppen. Glimten var riktigt fin ändå. Och jobbade på bra. Galoppen fick vi beröm för vilket jobb jag gjort. Känns roligt att få lite cred! 

Vi jobbade mest grund jobb och det behövs. 
Vi var stylade i vårt nya kitt från Eskadron premium collection,  Blackberry färgad. Jag hade matchande tröja. Tyvärr blev det inga bra bilder.... mamma filmade. Och jag red ju och hade ingen mobil. Och dåligt ljus i ridhuset. Men jag har lagt upp 2 filmer på Youtube som  jag länkar här. Vi har som sagt mkt att jobba på, men han är allt ganska fin min svarta prins 😍 
Han uppförde sig exemplarisk som vanligt. Reste snällt, lättlastad och han fick givetvis duscha efteråt. Så lyxigt med varmvatten. 

Idag red jag ut med Tess i stallet. En underbar tur med lite busgalopp i backarna. Glimt var pigg och fräsch! 

Nu är det arbete hela helgen på schemat. Så han får vila 2 dagar nu som det ser ut. 

Länkar till filmerna längre ner.


Och lite suddiga bilder 😘


Travfilmen
Galoppfilmen