Gott Nytt År i Kylan!!!!

Jösses vad kallt det har blivit! 18- grader var det här i morse när jag åkte till stallet vi 7. Känns sådär att ge sig ut när man är förkyld och frusen. Men Emelie var gullig och hängde med och hjälpte mig, så det gick bra.
Jag har ju som sagt fått en prakt förkylning som fortfarande hänger kvar med snor och hosta =( Men jag har ridit dessa 2 sista dagar litegrann. Men det har varit en dag på ängen i snön, KUL! Sen en tur runt Lövåsen ikylan med Emelie, men jösses vad kallt, jag hade termobyxor och tjockjackan och hela kittet. men fötterna fryser ju jämt!!
Alltså ridning låg nere ett par dar när jag bara låg hemma och var ynklig.... Hatar att vara sjuk!!
Men det måste väl bli bra nån gång.

Syrran var här igår med Anders och barnen och åkte pulka och grillade korv på våran nya grillplats. Den går att flytta vart man vill ha den en jättebra juklapp vi fick =) Ska lägga upp bilder nån dag.
Det var super mysigt att åka tefat, trots att orken inte var på topp. Men det var kul!

I dag är det ju nyårsafton och vi ska ha lite folk hemma på middag. Vi ska göra varmrätten och dom andra familjerna gör förrätt och efterrätt, kul faktiskt så alla får vara med och göra nått. Vi har gjort så i flera år nu och det är kanon!! Så nu är det lite städning och förbereda middan som återstår. Tror jag har koll på läget...
Återkommer med rapport imorn om vad det blev för meny och annat som hände kanske =)

Ha  ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!

Kram Jenny