Torsdag och Fredag 29-30 Oktober!

Bokat hestraviken och hopptränat!

Japp nu var det bokat en Julbordsweekend på Hestraviken =) Ska bli så härligt! bad om att få ett rum i herrgårdsvillan ( superfina rum där! ) och det var inga problem, vi har ju bott där många ggr....
I går hopptränade vi igen, vi var bara 4 st igår så det blev mer tid till oss alla, och det var jättekul träning. Gesa var ju pigg som en mört som vanligt... Men jag hanterade det bättre och vågade släppa på mer innan bommarna och hindren. Hon hoppade jättefint och klarade upp dom olika bomövningarna som V gav oss. Jobbade ganska mkt på volt och böjda spår, nyttigt. Mot slutet så hoppade vi en kombination med 1 språng emellan och sist en oxer. Gesa hoppade lite tidigt ibland så sprången blev stora, men hon hoppar så mjukt och skönt att det inte gör nått. En jättebra träning, och G blev ordentligt svettig. Så det blev linement och fleecetäcke efteråt.

I dag fredag blir det en skritttur ut i skogen för att göra oss av med ev träningsvärk. Sen blir det dega hos mamma innan jobbet. Jobbar hela helgen nu ju =( Är inte riktigt laddad men det går bra när man väl är där. 

Ev får G en vilodag imorn, så hinner jag kanske hem en sväng och fira hallowen en stund. Men det är inte säkert vi får se hur orken är.

Ha nu en härlig helg!

Jenny