Städtagen =) åtminstånne lite....

Ja nu har jag städat lite och känner mig ganska nöjd =) Har gjort en ordentlig städ i sopskåpet, det är ju ett sånt ställe jag inte städar varje vecka.... och nu var det verkligen dax! Så jag har skurat och fejjat så det är jättefint =) Tog badrummet nere och diskmaskinen ur och iplock. Känns som den alltid är full trots att vi bara är 2.... Kan bero på att vi diskar allt i den med =)
Jag har eldat hela fm i braskaminen med så det är varmt och gott inne nu må ni tro. Min man ringde och tyckte jag skulle göra det när jag var hemma, och för en gång skull lydde jag :-D

Jag ska snart till stallet för att ta ett pass på min pålle, för imorn får hon vila för vi ska till Gbg Horse Show. KUL!! Vi ska först gå på mässan och sen på den sena showen mellan 18-23. Ser verkligen fram emot detta, kanske mest mot mässan.... Älskar ju prylar och shopping som ni vet =) Men ska försöka hålla mig lite i skinnet men vi får se hur det går, rapport kommer väl i helgen.

Jo, igår red jag på ute banan på Gesa och hon var ganska laddad i snön och solen. Men vi hade ett härligt pass med fin form bitvis och på slutet tog jag galopparbetet inne då det var lite slirigt i kurvorna med min lilla racerhäst. Pigg och glad Gesa!

Vi var hos Jockes Mamma som fyllde år igår och åt smörgåstårta, gott! Var där hela kvällen och hade så trevligt så!

Inga bilder idag...

Kram Jenny