Min försenade födelsedag =)

Igår var det fullt upp hela dagen med hästar, städning, matlagning, plantering och sist lite födelsedagskalas för familjen!
Vi bjöd på grillbuffe' med grillat kött o goda korvar, och till det blev det potatisgratäng och ungnsgratinerade grönsaker och färskpotatis =) och lite smaskig sås och lite brie och kex. Alla tyckte det var smaskigt! Lite kul att bjuda på grillat nu när det inte är säsong.

Mamma var snäll och erbjöd sig att att göra tårtorna och det nappade jag på då min rygg inte vill stå hur länge som helst vid diskbänken =( Så tack mamma för det!!

Jag fick så himla fina presenter!! Jag fick ju som ni vet en Dualit elvisp av Jocke, sen fick jag jättesnygga örhänge av Malin och Anders från Rock by Sweden, av Emelie och Henrik fick jag Le creusets små formar i lila ♥ och av mamma och Gert fick jag den stora ovala Le creuset grytan i lila =) Älskar ju dom grytorna har ju titta flera år men inte kännt att jag vill lägga dom pengarna själv.... Så gissa om jag blev glad när jag öppnade dessa paket =)
Jag fick även en jätte halmbock av Mormor, den är såå fin!! Både mamma och Malin har ju varsin som dom fått av Mormor och nu var det min tur att få en =) Så nu blir det fint här till jul!!
Jag fick även lite spaprodukter, pengar, böcker och lite annat så jag är mkt glad över alla fina presenter!!
Tacka alla för en riktigt mysig kväll!!

Lite bilder på några av grejjerna =)



Behöver jag säga att mitt kök börjar bli grymt utrustat med riktigt fina saker nu eller =) Är ju lite galen i lyxiga köksprylar ♥ Några av märkena jag älskar och äger är ju Kitchen Aid, Dualit, Le creuset, Le gourmet, Gerbera, Ib laursen, Gagia, Greengate mm.... Skryt varning jag vet =) Men är ju så sjukt glad över mina fina saker som jag fått och och köpt genom åren ♥ 

Bild på bocken kommer i ett eget inlägg då bilderna krånglar att ladda upp...

Jag fotade inte så mkt annars för jag hade fullt upp med maten och annat... Sorry så det blev bara dessa bilder idag.

Gesa fick jobba på töm igår och hon är så duktig! Jag började testa att lägga 8-volt i galoppen med avbrott och byte av galopp och jösses vad hon taggade upp av det =) Fick ett byte faktiskt i språnget men sen fick jag av bryta då jag var rädd att hon skulle dra för mig =) Men kul att se hur mkt bättre galoppen blivit så vi kan börja med lite nya saker. Ska börja att lägga in ett pass i veckan på töm för hon jobbar så otroligt fint då!! NU har det varit lite dåligt med ridningen då jag inte kunnat pga rygg och annat. Men jag har ridit ut nån dag och sen har hon gått i corallen. Idag ska jag rida ut ivf!!

Kram på er!

Jenny