Happy day!!

Hallå, då var jag tillbaka! Jag har fortfarande 2 nätter kvar på detta hemskepass jag har på jobbet =( Har jobbat mkt nu och har varit helt slut!! Igår var jag så trött att jag trodde jag skulle svimma av trötthet i stallet på em, men fick jag sova en stund efter middagen och då piggnade jag till och var vaken till kl 01..... Och sov sen till 08.30 och vaknade härligt pigg och mkt gladare !! Jag ser fram emot en dag i solen och en ledig dag =) Vi ska på 35-års kalas ikväll en kompis det ska bli kul och på dagen ska jag till stallet och försöka rida ett bra pass på min mkt laddade häst =)

Igår red jag och Emelie på ängen en sväng då det är tjärllossning i paddoken =( Så den är obrukbar ett tag nu, vi roade oss med att plaska i den lilla sjö som bildats på ängen =) Gesa och Gringo tyckte det var mkt roligt och jag och E med =) Men det blåste ju otroligt mkt igår så Gesa var galet laddad!! Jag fick en riktig rodeosväng efter jag lät Gesa galoppera igenom vattnet, jösses vad hon bockade iväg =) Hon var så glad sen och ruskade och frustade som en tok, en häst som stått lite för mkt en vecka nu. Har ju varit lite väl mkt is och dåligt underlag det sista nu. Men jag har ridit en del men inte fullt ut.

I Onsdags var jag i stan och gjorde naglar hos Malin på nagelskolan, hon gjorde sitt slutprov på mig. Och hon klarade det och dom dlev jättefina!! Så nu har jag så himla fina naglar!Fina vaa? Tack syrran för dom fina naglarna!!

Jag och Malin hann ner en sväng till Hjärterum dom har rea på Pip Studio grejerna och jag ville haft de stora salladskålen, men den var givetvis såld dan innan =( men jag köpte en fin burk med lock och en liten skål, samt  en kökshanduk som var så galet fin!!Man blir ju lite glad av att få köpa så fina saker, eller hur? Eller är det bara jag som är lite knäpp =)

I veckan ska jag till frissan och klippa färga håret, det känns verkligen skönt och behövligt. känner mig inte alls fräsch just nu. Så nya naglar och fint hår och lite ledighet kommer nog göra susen =)

Ska föresten försöka få nån bild på Gesa helgen med, kanske nån bild på oss på ängen.

Jo, jag har ju kört träpellets i Gesas box nu ett par veckor, och jag är så nöjd! Bädden är tjock, fast. och luktar inte nån amoniak! Och galet lätt att mocka, hon har ju börjat bli lika renlig som förr nu när hon äntligen fått  en lite större box!

Nä nu blir det frulle!

Kram Jenny