Bröllopsdag och ihopsläpp!!

Igår hade vi vart gifta i 9 år J och jag <3 Tänk vad underbart det är att vara gift med rätt person!! Tiden har bara flugit fram. Vi firade med en 3 rätters middag här hemma och jag fick sååå fina rosor av bästa mannen!!
Förätt och blommor fick jag med på bild =)
 
Igår hade jag och Mor utsläpp och lunchfodring i stallet, så då passade vi på att släppa ihop Glimten och Bella. Det gick riktigt bra, Glimten verkar bli den som bestämmer. Men han varken lyfte en hov eller visade nån tand, väldigt trygg häst =) Bella har ju börjat högbrunsta så hon visade upp sin talang för att sparka med alla ben på en gång och skrika som galning =) men hon verkar mkt förälskad i honom så det kommer nog gå över när hormonerna lugnat sig...Tur att Glimten har vett på att backa och låta henne vara.
Vi hade gofrukost som mamma fixat också, riktigt lyxig frulle med räkmacka och varm choklad <3
Sen plockade vi ner staketen till Glimtens hage så är det gjort innan det blev tjärle.
Och vi longerade en stund också då det var så blåsigt att vi inte ville ge oss ut :( Glimten var så duktig och ingen spansk skritt alls denna gången =) Nu har polletten trillat ner!
 
Nu ska jag snart till stallet och träffa en vän som är sadelutprovare, så jag kan få lite hjälp med att sadlarna ligger ok. Håller tummarna att dom duger till våren!
Jag passar Bella idag med för mamma ska ha kalas i kväll så jag ska dit innan det blir jobb hela helgen och då passar mamma Glimten =)
Bjuder på lite dåliga mobilbilder från ihopsläppet som blev tråkigt och odramatiskt ;) Som tur var!! Och en på frullen <3
 
Visst är dom söta ihop Bella o Glimten Black and White =)
 
//Jenny