SNÖ

Jisses vad det började snöa vid kl 3 idag!! Vi var i stallet och hade precis tagit in  hästarna för att rida ett pass på banan. Vi pälsade på oss ordentligt och gav oss ut i paddocken och där var underlaget helt ok nu när det kommit lite snö. Vi kunde rida i skritt och trav ivf och Glimten var så duktig! Han har börjat att hitta formen direkt nu och även i skritt/halt övergångarna gör han det riktigt bra <3 Och traven blir bättre och bättre! Tänk att han gått framåt så mkt trots att vi ridit så lite på banan... Känns riktigt bra! Han var så lyhörd och mjuk och fin att mattehjärtat svämmade över av stolthet <3 Vi såg ut som snögubbar alla 4 när vi gick in =)
Glimten har ju börjat tokfälla nu så jag drog en del päls på rutan på ryggen och det var mkt uppskattat.
Vi har även ändrat lite i foderstaten nu och tillfört lite havrekross från idag, får se hur han reagerar. Jag har ju dragit ner 2 kg på hösilaget nu så vill att han ska få tillräckligt med energi nu när jag kommer igång med ridningen ordentligt igen. 
 
På vägen hem var det kaos i snön, man såg knappt var den lilla vägen var och på motorvägen var det svinhalt och alla körde väldigt konstigt, en del fort som stollar och en del tvärnitade både här och där....Usch fick tvärbromsa ett par ggr och det är inte kul i det väglaget =( men jag kom hem om än betydligt senare än väntat.
Hästarna fick gå ut igen i snöyran, men dom har en ny hage med massa träd och kul saker att utforska. Så Glimten var så nöjd så! Dom har även några hål i väggen som dom fodrat i hökrubbor som Glimten kollade in när jag var ute och snackade med honom =) Sötnosen Nicke nyfiken <3
 
Nu är jag helt slut efter denna dagen och har hamnat i paltkoma efter våra goda Tapas. Mumma vad gott det var!
Nu blir det till att krypa under filten och mysa resten av kvällen.
Pix idag är på B o G i stallet idag, i nya hagen och Glimten i hålet =)
// Jenny