Stickelistick!

Då har man gjort första duschen och herregud vad skönt! Fyllde upp lite vatten och badsalt och satte fötterna i när jag duschade. Jösses vad skinnet bara trillade av 😲 trodde inte jag skulle ha nått skinn kvar efteråt... smörjde massor. Men det är så torrt att det är typ knaprigt ändå. Usch vad äcklig man känner sig. 
Kröp sen ner i nya lakan och kände mig som en ny människa. 
Men stickningarna är fortfarande kvar under foten, när jag försöker sätta i den. Obehaglig känsla som jag verkligen vill bli av med så fort det går! Men antar att hela cirkulationen är kass i det benet nu. Plus att det är helt ovant vid nån belastning, och så är huden helt död....

Idag har jag tittat på världscups dressyr Live på en av alla våra kanaler. Kul att jag får lite nytta av sportkanalerna. Jag säger bara Valegro!!! Han och Charlotte red på strax under 94 % !! Alltså dom är omänskligt bra ❤ Vilket fint ekipage! 

Nu har vi precis ätit förätten en Hallomisallad. Nya favoriten, älskar det med lite balsamico på toppen och lite goda oliver.
Äter förrätt vid kl 16 sen varmrätt vi 19 blir ganska perfekt. Så blir det inte så mkt mat på en gång. Vi äter ju aldrig direkt lunch på helgerna utan gör gärna så här. Så kan man bara fika lite på dagen.
Dagen varmrätt blir Entrecote med klyftpotatis och nån sås.
Fick tag på riktigt fin  Svensk Entrecote i bit. Så det blir några i frysen med 😊
Nu sitter jag och ser på Sunes sommar och njuter av brasan Jocke tänt ❤ Härligt med helg.

Dagens bilder är på salladen, Valegro på Tv:n och brasan.