Sommarpremiering 2016

Har ju vart iväg på premiering med Glimten i Svenljunga. Han har fått bada 2 ggr innan och har ett ton pälsglans i pälsen! Han var så fin!! Lite för tjock så här i sommartider dock som även domaren kommenterade =) Men han sa även att han bar sina extra kilo mkt bra och var en häst som föll honom på läppen!! =)
Men Glimt åkte så fint i trailern och stod snällt och väntade i den på plats. Han uppförde sig helt fantastiskt bra ibland ston och hingstar som skrek och gapade överallt. Han är avspänd men alert på mig hela tiden <3 helt ljuvlig att ha med sig den hästen!
Väl inne i ringen så ställde han upp sig perfekt, men i skritten blev han lite ivrig och taktade lite.... så där fick jag inte fram hans bästa skritt =( Tror lätt han skulle kunna få en 9:a på skritten om han går som han kan. Traven blev ett galoppinslag. Men vi ordnade upp det på väg tillbaka.
Domarens utlåtande Rasande grann häst trots lite extrakilon och avslutade med Riktigt Riktigt bra häst!!!! Och poängen 88888=40 poäng jag är så glad och stolt över honom!! Tänk att trots lite övervikt och ej perfekt skritt dra ihop 40 poäng =) Så glada gav vi oss hemåt efter att både folk och häst fick fika. Hade ju en liten hejjaklack med oss, bestående av Jocke, Mamma, Åsa, Svärmor och Svärfar.
 
Nu blir det lite bildbomb och även en film från visningen för de som vill se.
 
Filmen:
https://www.youtube.com/watch?v=-riZhQ4i0x0