Work work work....

Ja då har jag jobbat en vecka. Hela helgen är nu klar med. Har gått helt galant!! Bra kollegor så går det som en dans 💜 

Gjorde en praktvurpa dock igår kväll!! Första larmet och jag lyckas släcka alla lampor innan vi var klara. Glömde att vi ställt våran lift mitt på golvet.... sprang i full fart rakt på den och stöp som en fura raklång framåt på parkettgolv! Hann dock ta emot mig med båda händerna så klarade ansiktet. Men knäna och handlederna tog smällen. Gick dock bättre än vad jag vågade hoppas på. Har ont i höger knä men inte mer än ömt och stelt. Inga blåmärken än. Jag tog på liniment direkt så tror det hjälpte.
Jävlar vad det kunde gått illa!
Men ibland har man tur i oturen.

Vaknade idag och hade lite ont i höger arm triceps men inte konstigt då jag tog emot hela mig på armarna i fallet 😂

För övrigt har jag gjort Västeråsgurka o helgen med. Det är ju så underbart gott!! Vi har ju massa dillkronor i landet nu, så plockade och stoppade i burkarna. Mums!!

Gjorde även en jättegod vegetarisk pizza igår. Men mozzarella och tomat. Så underbart god blev den.

Idag har jag tömkört Glimt i hagen som Jocke betesputsade igår. Så nu är det så fint så.
Glimt var så sjuk taggad och riktigt fina att tömma idag. Han rör sig så galet flott! Hans bakben är to die for!!! Vilken gång han har min lilla häst 😍 Ska bli så kul att åka på dressyrkurs.

Bilder på gurkan i olika stadier. Pizzan innan ugn och efter. Och sen en bildbomb från dagens tömkörning. Helt ok bilder med tanke på att jag höll både mobil, tömmar och pisk 😉