Trädgårdslandet 2.0

Nu har J gjort klart odlingsbänkarna i vårt lilla trädgårdsland 👍 Blev så bra som alltid när han gör nått!! 

Så istället för ett friland och 3 små pallkragar. Så här vi 2 stora platsbyggda pallkragar. Och ett friland som vi ska så bara blommor i i år. Så en pall ska bli bara Amandinepotatis och den andra ska bli morötter, dill, jordgubbar och lite sockerärtor tror jag.
Vi väntar lite med att så. Så än är det bara gödsel och utfyllnad i bänkarna. Planteringsjorden kommer om nån vecka.

Jag gjorde som utlovat våfflor igår. Gjorde en matvåffla med hemgjord räkröra på. Och en med hjortronsylt och grädde. Så gott!
På kvällen var vi båda trötta och hade ingen lust att åka och handla. Så det blev i improviserad tapasbuffe på kvällen med det som vi hade i skåpen. Blev hur bra som helst! Känns skönt att göra åt lite små slattar av allt som fanns i kyl och skafferi. 95 % vegetariskt och det är så gott. Vi grillade majs, sparris, Hallomi champinjoner Och gjorde lite nachos med tomat ost och lite ölkorv på 👌 Mums!

Glimten och jag red ut emot stora klätterbacken. Dessvärre avverkar dom skog där så fick vända. En stor skördare  stod i vår väg och höll på. Men blev en mysig tur ändå. Avslutade med att klättra i våran hemma backe. 6 ggr upp och ner blev det! 4 skritt 2 i galopp ✌

Några före och efter bilder på vårt grönsaksland. Våfflorna och tapas.