Sommar

Ja då var jag tillbaka efter ett långt uppehåll i skrivandet här. Har inte haft ro att sätta mig och skriva. Men jag finns ju på Instagram för er som vill ha lite koll på mig 😊 där är jag lite mer aktiv. Gesagirl1 heter jag där för er som missat.

Tänker inte skriva om vad som hänt sedan sist. Det blir för långt och tråkigt. Mkt jobb och häst har det varit.
I fredags kom ivf hästarna hem hit. Glimten och Siddy. Siddy första sommar här. Det gick så lugnt och fint att släppa ihop dom. Inget spring eller stök, skönt med coola hästar. 
Glimten började dock att ropa och gnägga på em kväll. Han saknar nog Bella....hon har ju alltid varit här med honom 💓 Så han letar men blir mer och mer nöjd nu under helgen.
Red ut igår morse och han var så pigg att jag knappt fick hejd på honom! Kul med pigg häst i värmen. Siddy sköter sig galant ensam.
Vi har ju köpte en bromsfälla till dom, och den har verkligen gjort ett bra jobb. Vi har fångat massor av bromsar och andra stickande flygfän.
Dessvärre bestämde sig Siddy för att plocka ner den igår. Han är verkligen en helt orädd liten Huligan! 😄 Så nu står den lätt trasig utanför hagen. Tror det ska gå att laga den.
Glimten har gjort fina framsteg i dressyren, vi jobbar på trots den galna värmebölja vi drabbats av här. Vi är inne v 5 eller 6 av 25-30 gradig värme med en halv dags regn! Det är allt! Här är som en öken! 
Visst jag gillar värme, men detta är inte riktigt normalt att hela Maj varit högsommarvärme. Växtligheten blir ju lidande.
Vattnar och vattnar....
Vi skulle ridit en programridning i veckan på Applagården. Men fick ställa in då det är så hårt, dammigt på vår bana. Och sjukt varmt! Känns inte ok att sitta och skava på banan när vi inte kan vattna eller harva...
Men vi hinner väl med det 😊 
Annars har vi hunnit måla lite på huset, plantera lite i trädgården. 
Igår var vi och tittade på nya bilar, Vi ska ju byta i december. Och ska man hinna få hem en ny så får man vara ute i tid. Vi har några vi gillar. Hänger väl bara på vad vi får för pris nu... Vi gillar ju Volvo men dom är galet dyra att leasa. Så här nu tittat på en Peugot 3008 GT riktigt trevlig bil med mkt utrustning för pengarna. Den gillade jag faktiskt!
Så vi får se vad det blir.
Bjuder på ett gäng med bilder som ni gör tagna med min nya mobil Samsung S9+.
Jag har ju även fixat mitt hår inför sommaren. Så underbart! Såg ju inte klok ut i huvudet innan 😉

Bildbomb kommer här, dessvärre är jag inte vän med blogg.se så alla bilder kommer huller om buller och nån 2 ggr kanske. Orkar inte så ni får ha överseende 💕